Şimdi Ara

Acil yardim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karne nedeniyle pc ye sifre koydular ßu $ifreyi nasil kaldira bilirim. acil yardimm :) $imdiden tskler..

• Şifreyi Bilmen Gerekir.Eğer Şifreyi Bulursan Hemen Şifreyi değiştir ve zor bir şey yapŞifreyi Bulmaktan Başka Yolun Yok
  • Öncelikle güvenli modda administrator hesabıyla gir denetim masasından kullanıcı hesaplarından şifreyi kaldırmak istediğin kullanıcıyı seç ve parola kaldır demen yeterli reset atıp şifresiz girebilirsin =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sérd@r

Öncelikle güvenli modda administrator hesabıyla gir denetim masasından kullanıcı hesaplarından şifreyi kaldırmak istediğin kullanıcıyı seç ve parola kaldır demen yeterli reset atıp şifresiz girebilirsin =)

cok saol bak reset atiom eqer olmazsa qirememm :D:D

dignity

kardes sifreyi bilsem bende yaparim :)
  • Pc yi açabiliosan hemen denetim masasından yeni bi hesap aç onada şifre koy oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Z -- 26 Ocak 2008; 13:48:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zeberu5

quote:

Orjinalden alıntı: Sérd@r

Öncelikle güvenli modda administrator hesabıyla gir denetim masasından kullanıcı hesaplarından şifreyi kaldırmak istediğin kullanıcıyı seç ve parola kaldır demen yeterli reset atıp şifresiz girebilirsin =)

cok saol bak reset atiom eqer olmazsa qirememm :D:D

dignity

kardes sifreyi bilsem bende yaparim :)

güvenli moda girmeyi biliyondur inş windows boot ekranı gelmeden f8 ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sérd@r -- 26 Ocak 2008; 13:50:18 >
  • F8 ile qirme deqil mi

edit: tmm biliom :)) Tskler.. Deniorum =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeberu5 -- 26 Ocak 2008; 13:51:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardim Pls
    2 hafta önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • azuhahhua cok tskler serdar kardes :)) $imdi elime düştüler :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.