Bildirim
Acil yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yokmu bi cevap yazıcak mod yada admin
yardımcı olmıyacakmısınız -
Hmm iki şansın var..
Bu olay pekçok insan için taklamakamın açıldığı gün olmuştu. Buna benzer birkaç kör nokta hala var ve sen onlardan birine düşmüşsün.
1. şansın bug reporta server ve oyundaki adını girerek (şifreni ve normal kullanıcı adını verme zaten bug report öncesi sitede sorar silkroadonline.net ten bahsediyorum. Senin charını resetlemelerini town portalın oraya almalarını rica et. Durumu anlat ordan. İngilizce bilmiyorsan sana şöyle yardım edeyim. Bug reporta şunu yaz;
Hello,
I am playing in X server and my character name is Y . My character is currently stuck in graphics and I cant survive. I would like to have my character's position to be resetted to the current Town Portal of DN. I wish you solve my situation sooner.
Thanks in Advance,
İsmin
X= oynadığın server
Y= karakterinin oyundaki adı
2. yöntem
oyun başlar başlamaz devamlı olarak bir yöne doğru mouse clickle defalarca.. Bir arkım taklamakam açılıpta 100lerce insan aynı durumda kaldığı gün bu şekilde 50 sefer deneyip kurtulmuştu..
Umarım faydalı olmuşumdur..
-
3 sn de dc veriyorsa yapacak birşey gelmiyor aklıma.
Takıldım kaldım desen return scroll bas diyecem ama.
3 sn de dc oluyorsan o da çare olmaz.
Güvenli bölgede olmasan bi arkadaşın 3 sn de çakar nuke yi seni öldürür spawn point te doğarsın.
Ama güvenli bölgedesin.
Benim aklıma birşey gelmiyor.
Anca oyunun orjinal forumuna bi ss ile durumunu anlatan bir konu aç.
Ve bir GM okusun diye dua et.
Aklıma başka bşe gelirse yazarım buraya. -
silkle alınan return işe yararmı acaba ? yaramaz tabi 3 sn de alamassın :(
yeri değil ama resim koyamıyorum eskiden oluyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOSPHORUS -- 2 Nisan 2007; 15:36:02 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X