Şimdi Ara

Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar moralim gerçekten çok kötü olmaya başladı bu aralar. Moralimin bozuklugi yüzünden uyuyamiyorum bile. İlk 30 k girmek istiyorum ama olmayacak gibi bi his icimi kemiriyor netlerimi yazayim isterseniz : türkçe 35 mat 20-25 arası fen 10 civari sosyal 12 falan
    Ayt mat 20-25 arasi fen 10 ne yapacagimi sasirdim biliyorum hedefimden cok uzagim ama gerçekten çıkmaza girmiş durumdayım acaba hedefim olur mu sizin bu konuda fikriniz nedir teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• yaparsın hocam inşallah son sene tek çalışipta tıp kazanani biliyorum ben yeterki kendine güven hocam şu 5 ayda stresiz bir sekilde konularini halletmeye bakk hocam stres yaparsan derslerine asla odaklamazsin 5aylik sureni mahvedersin stresiz bir sekilde calismaya ve bol bol deneme cozmeye bak eminimki yaparsin hocam başarilar

• Dostum önce olmayacak hissini at biliyorum zordur ama bi şekilde beynine oyun oyna netlerine gelirsek 30 k için hala büyük bi umudun olmalı bence fenlerde büyük ihtimal konu eksiğin fazla onları kapat sana direk + netler getirir matta konu eksiğin varsa kapat gene ayt kısmında hızlı bi yükselişe geçersin daha 4.5 Ay var telaşlanmak İçin uzun bi süre

Acil YARDIMMMM
    19 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.