Meslek lisesi mezunuyum ve üniversiteden kaydım silindi. Seneler sonra bu yıl tekrar ÖSS de şansımı deniyeceğim ve başvurumu yaptım.
Fakat merak ettiğim ÖSS sınavı ile birlikte aynı zamanda sınavsız geçiş ücretinide yatırıp , sınavsız geçiş başvurusuda yapabilirmiyim?
Yani hem öss sınavına girip hemde sınavsız geçiş başvurusu ?
Lütfen konu hakkında bilgisi olan arkadaşların acil yanıtını bekliyorum. Zira ayın 5 i son gün ücretleri yatırmak için biliyorsunuz ! Ona göre hemen ücreti yatırıp onunda başvurusunu yapacağım !
Bildiğim kadarıyla sınavsız geçişler mezun olunan yıl yapılabiliyor sadece.Yine de daha iyi bilen varsa onu dikkate al tabi ben mezun olalı 8 sene oldu
quote:
Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki
Bildiğim kadarıyla sınavsız geçişler mezun olunan yıl yapılabiliyor sadece.Yine de daha iyi bilen varsa onu dikkate al tabi ben mezun olalı 8 sene oldu
Hmm hayır her sene yapılabiliyor sınavsız geçişler, bende 99 yılı EML mezunuyum . Ama ÖSS ile sınavsız geçiş başvurusunu birlikte yapmadım hiç. Bu sene ilk defa böyle bir durum başıma geldiği için öğrenmem gerekiyor...
ya benim de bir sorum var.şimdi açık öğretim kontenjansız okuyanlar netten başvuru yapınca öğrenim durumu ne olarak seçicekler...?
quote:
Orjinalden alıntı: uzil
ya benim de bir sorum var.şimdi açık öğretim kontenjansız okuyanlar netten başvuru yapınca öğrenim durumu ne olarak seçicekler...?
* Halen bir yüksek öğrenim programında okumaktayım
diye bir seçenek olması lazım o.
Yanlız hiç bilgisi olan yokmu arkadaşlar benim sorduğumla ilgili ? Aksi gibi okulların rehberlik servislerinide aradım hiçbir rehber öğretmene ulaşamadım...