Şimdi Ara

Acil wipe yaparken sorunla karşılaştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şuan cihazın ekranında error 507 yazıyorr yani bu normal bbsakdan kurucagım versiyonu seçtikden sorna tele kurulcak programlar gelmiyo yani şöyle;

Acil wipe yaparken sorunla karşılaştım

resimdeki tick ile seçilen alan bende yok hem tick olarak seçilmiyo hemde o kadar çok şey yok

Dostum bu tablo cihazınız için firmware (aygıt yazılımı) olmadığı anlamına geliyor. Internette dolu firmware var. Ayrıca ilkin bilgisayarınıza blackberry desktop software indirmeniz ve kurmanız lazım. Hem desktop software hem de firmware için

http://www.blackberr****s.com/rim-software/1871-blackberryos-4-x-download-faq-upgrade-downloads.html

adresine başvurabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Gökhan Göçer

Dostum bu tablo cihazınız için firmware (aygıt yazılımı) olmadığı anlamına geliyor. Internette dolu firmware var. Ayrıca ilkin bilgisayarınıza blackberry desktop software indirmeniz ve kurmanız lazım. Hem desktop software hem de firmware için

http://www.blackberr****s.com/rim-software/1871-blackberryos-4-x-download-faq-upgrade-downloads.html

adresine başvurabilirsiniz.

3 tane farklı yazılım indirdim hocam 3 ünüde görmedi, zaten pc de desktop vardı. Bende son çare ordan sürümü yükseltmeye çalıştım ve oldu. Teşekkürler cevabınız için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.