Şimdi Ara

ACİL WIN 10 CRACK KALDIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu güzel Salı sabahında gününüzün güzel geçmesi dileğiyle

    Şöyle bir durumum var yeni başladığım şirkette bilgisayarların win 10 ve etkinleştirilmemişti bende KMS ile cracklemiştim yılda 1 defa microsoft denetim yaptığı için bu olay sıkıntı çıkarıyormuş onun için benim bu crackleri pcden kaldırmam gerekiyor bunun ile ilgili bir çözümü olan var mı?



  • Çok zor bir iş değil hocam. Öncelikle kurulumlu KMS kullandıysanız Revo Uninstaller ile kaldırın. Daha sonra C:\Windows klasörüne girin. En alta inin orası .exe ve .dll dosyalarının olduğu yer. Orasının resmini yollayın değişik 2 adet dosya olacak onlar silinecek. SECOH-QAD.exe ve SECOH-QAD.dll görürseniz bunları silin. Yoksa ekran görüntüsü atın yardımcı olurum.

    Sonra görev zamanlayıcıyı açın. KMS adında bir şeyler arayın hocam. Bazen bir klasörün içinde, bazen de görev zamanlayıcı kitaplığının içinde olabiliyor. Bulduklarınıza sağ tıklayıp sil deyin.

    Daha sonra komut istemini yönetici olarak başlatacaksınız ve şu kodları gireceksiniz:

    slmgr.vbs /upk
    slmgr.vbs /cdns

    Bilgisayarı yeniden başlatınca lisanslar ve KMS silinmiş olacaktır.
  • öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim proramlarda revo tarzı bir kaldırılacak yazılım bulamadım aynı zamanda SECOH-QAD.dll ve .exe dosyaları da yoktu zamanlayıcıda kms adlı bir kaç kısım bulup kaldırdım onları ayrıca komut sisteminden yazdığım zaman ürün anahtarı kaldırıldı diye bildirimler aldım pcye sağ tık yapınca ürünü etkinleştri kısmıda aktif olmuştu windows dosaysın ile iligili sside paylaşıyorum sizinle ACİL WIN 10 CRACK KALDIRMA




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RenjiAbarai

    öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim proramlarda revo tarzı bir kaldırılacak yazılım bulamadım aynı zamanda SECOH-QAD.dll ve .exe dosyaları da yoktu zamanlayıcıda kms adlı bir kaç kısım bulup kaldırdım onları ayrıca komut sisteminden yazdığım zaman ürün anahtarı kaldırıldı diye bildirimler aldım pcye sağ tık yapınca ürünü etkinleştri kısmıda aktif olmuştu windows dosaysın ile iligili sside paylaşıyorum sizinle ACİL WIN 10 CRACK KALDIRMA

    Sıkıntı gözükmüyor Adwcleaner programıyla taratın bir. Benim zamanımda bu KMS'yi virüs olarak algılardı. Keza antivirüslerin bazıları da öyle algılıyor.

    Edit: Hocam güldürdünüz Allah da sizi güldürsün Revo kaldırmanız gereken program değil zaten. Eğer KMS programı hala duruyorsa Revo programını kullanarak kaldırın çok gelişmiş temizleme özellikleri var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 8 Ağustos 2017; 13:34:2 >




  • Scalh kullanıcısına yanıt
    hahah hocam valla kusura bakmayın acil düzeltmem gerekiyor bu pcleri de onun için biraz aceleci davrandım o sıra yanlış okumuşum Microsoft yılda bi defa firmaya gelip lisans denetimi yapıyormuş en kısa sürede halletmem gerek o yüzden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RenjiAbarai

    hahah hocam valla kusura bakmayın acil düzeltmem gerekiyor bu pcleri de onun için biraz aceleci davrandım o sıra yanlış okumuşum Microsoft yılda bi defa firmaya gelip lisans denetimi yapıyormuş en kısa sürede halletmem gerek o yüzden

    Estağfurullah hocam ne kusuru. Ben bu şekilde kaldırdım sonra format atmadan yeni lisansı girip kullandım hala kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı. Ancak girilen lisansların geçmişini Log dosyalarını tutuyor olabilirler sıkıntı çıkabilir haberiniz olsun.




  • Hocam merak ediyorum da neden böyle bir işgüzarliga soyundunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    Aaa bu bilgi için teşekkürler ben İt ile görüşürüm bu konuyu çok sağolun yinede hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RenjiAbarai

    Aaa bu bilgi için teşekkürler ben İt ile görüşürüm bu konuyu çok sağolun yinede hocam.

    Rica ederim iyi günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Victini

    Hocam merak ediyorum da neden böyle bir işgüzarliga soyundunuz?

    Valla yeni başladığım iş yerinde bir an boşluğuma geldi kurumsal firmada ilk deneyimim oldu da
  • Konunun üstünden çok fazla zaman geçmiş fakat benim bir sorum olacak bende benzer bir şekilde kendi bilgisayarımda windowsu key satın almadan etkinleştirdim fakat şuanda bunu kaldırmam lazım ve nasıl yapacağımı bilmiyorum bir yardım ederseniz çok güzel olur.

  • Nyxo N kullanıcısına yanıt
    Ben o sıralarda bir komut ike kaldırmıştım sanki pc başına geçince bir araştırırım yine.

    Ama şansın varsa belgelerini yedekle sonra windowsun içindeki format atma uygulanası ile format at daha sağlıklı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.