Şimdi Ara

!!!ACİL!!! W810i'ye program atarken bozuldu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumun markası: SonyEricsson W810i

http://forum.donanimhaber.com/m_11426923/tm.htm

Yukardaki bölümden "BÖLÜM 2- FAR'DAN ACOUSTİC DOSYASINI DEĞİŞTİREREK HOPORLÖR SESİNİ YÜKSELTME" işlemini yapacaktım...

"*SETTİNGS'e giriyoruz"
    Yukardaki işleme kadar herşeyi aynen anlatıldığı gibi yaptım ve
    hiç de bir problem yaşamadım. Settings ayarlarına girdim,
    "acoustic" dosyasını silecek ve işleme devam edecekken
    bilgisayar başından acilen kalkmam gerekti. Ben de ne de olsa hiçbirşeyi silmedim
    veya eklemediğimi düşündüğüm için programı sonlandırarak kapattım.
    Kablosunu çıkarttım...

Fakat şu anda telefonum hiçbir şekilde açılmıyor.
    Telefonum daha çok yeni, neden açılmadığını merak etmiyorum,
    sadece telefonum açılsın ve kullanmaya devam edeyim
    bunu istiyorum. Lütfen acilen yardım edin!..

• dostum
    seus'u kullanmayı dene yeni firmware için yüklü olsa bile genede devam et de. Sanırım sorunu çözecektir.
    Bu işlemi yaptıktan sonra sonucu söyle ona göre başka çözümler geliştirlelim.
  • Bu arada şunu da ekleyeyim. Telefon hiçbir şekilde açılmıyor. ne USB'yi görüyor, ne şarjdayken açılıyor.
  • ozzcann
    seus'u önerdim çünki;
    bende daha önce buna benzer bir sorunu k550ide yaşadım steeltool'ı ilk kullanırken yanlış birşeye basmıştım. Daha sonra telefonu açmaya çalıştığımda hiçbir şekli ile tepki vemremişti. keza makinemde usb kablosuyla bağladğım telefonumu tanıtamamıştım.

Son oalrak ya re-flash yapmak yaklıma gelmişken ilk aşamada seu'u deneyim dedim.
    Seus'a girdim firmware update programını çalıştırdım ve yeniden firmware update yaptım Bu işlem sonunda telefondaki sorunum çözüldü.

Şu aşamada bilgisayarının telefonu tanımasının bir anlam ifade etmiyor . sana tavsiytem seus'a gir ve firmware update yap.

***(burada c'ye basılı tututrak yaptığımız tanıtım işlemi, usb veya benzeri uygulamalardan farklı bir formatta çalışmasını sağlıyor bu işlem bilgisayarının telefonunu illaki tanımasını sağlayacaktır.)***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kheops -- 15 Ocak 2008; 20:54:14 >
  • bu arada esatoda da biri var aynı sorundan müzdarip sen misin o? pinky123

dediğim işlemi yapmanı ve cevabını bekliyorum.
  • Keops!!!

Allah razı olsun... Yardımın için çok teşekkürler... SEUS'u denedim, şu an çalışıo. Sıfır problem... :)

"pinky123" flan deilim bu arada, genelde btün forumlarda aynı ismi kullanırım...
  • Bir de şöyle bir sorum var. Ben bu Far, Settollite, XS++ programlarını kullanarak birşeyler yapıyorum ve şimdi bi hata olunca tekrar SEUS'le hallediyorum. Bunu sık sık yapmam telefona zarar verir mi?

Bir de şu programlarla sık sık Flash'lama yaptığımda bir problem olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozzcann

sorunun çözüldüğüne sevindim.

Bu flash işlemlerini sık sık yapmanı önermem ama dediğim gibi telefonun kapanır bir daha açılamaz gibi bir duruma gelirse çözüm için ilk önce seus'a başvuruyoruz.

Tabi bazı hasarlar seus ile düzelmiyor. O zamanda telefonalrımızın katili olan steeltool, x++ bu seferde can kurtarıcısı olmuş oluyor. Bu sefer takip edeceğimiz yöntemde haliyle dahada karmaşık hale geliyor.

Sana kolay gelsin herhangi bir sorun yaşarsan gene buralardayız işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kheops -- 15 Ocak 2008; 22:56:10 >
  • ya arkada;lar ayni sorun bende de var seusu kurdum gncelleme yapacam ama d'yor k' g]ncelleme bulunamadi tlfnunuz zaten g]ncel/ ne yapmam lazim da 2 gun oldu alali tel' ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: silent_boy

ya arkada;lar ayni sorun bende de var seusu kurdum gncelleme yapacam ama d'yor k' g]ncelleme bulunamadi tlfnunuz zaten g]ncel/ ne yapmam lazim da 2 gun oldu alali tel' ya

Güncel yazılım yüklüymüs ama istersen yineden üstüne yaz diyebilirsin.
  • geçmiş olsun yazılımı tekrar yükleyebilirsen düzelebilir
  • aynı sorunu şuan bende yaşıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_23080414/mpage_21/key_//tm.htm#25823814

quote:

s.a efe
    bir şey sorcam
    şimdi ben cafedeydim pc tlfnu tanıdımı diye setool u çalıştırıp gfds yedeği alyrdm(düzgün tanıtmış olsam bile setool kabul etmeyebiliyor.o yüzden)
    Pc reset attı ve tlfn kapandı açılmıyor. Malum Cafelerde deep freeze yüklü oldugu icin de tanıttıgım pc gitti başka pc ye geçtim.Setool u indirdim şimdi de main dosyalarını indiriyorum fkat sormak istedigim şimdi pc telefonu tanır mı?
    tlfn kapalı gg yi yükledim tam olarak tanımadı ama...
    inş. bu işin içinden çıkarım.

• yazılım güncel diyip başa dön diyor orda kalıyor ne yapmam gerek
  • bana da aynısı w700 de olmuştu
  • buradaki konudan yazılım yükle

http://forum.donanimhaber.com/m_23080414/tm.htm

detayları bu konuda yazılım dosyalarını ve setol programını imzamdaki yazılım depomda mevcut oradan indirebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.