Şimdi Ara

acil uygun bir ekran kartı lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha öncede burda ekran kartıyla ilgili çok konu açmıştım 3-4 aydır para biriktiriyorum bu ay nihayet alıcam bana şu sisteme uygun bir ekran kartı önerin lütfen

anakart ecs h81h3-m4 ddr3 1600

acil uygun bir ekran kartı lazım acil uygun bir ekran kartı lazım

• oraya şuanki ekran kartımıda attım daha yüksek performanslı birşey istiyorum bilgisayara uygun sorun çıkarmayacak bir kart önerebilir misiniz?
  • Bütçe ve güç kaynağı/PSU nedir?
  • Bütçe ? Şuan ki güç kaynağın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Cobra

Bütçe ve güç kaynağı/PSU nedir?

650w corsair alıcam, bütçem 1500 lira civarı
  • 650w corsair alacam, bütçem 1500 lira civarı
  • istediğini alabilirsin, darboğaz olmaz. 1070 önerirdim ama butce yok galiba. Rx 580.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakartın soketlerinde uyumsuzluk oluyormuş sanırım bazı kartlarda, 1050ti üstü sıkıntı olur diyen de var kimse de yardımcı olmuyor ki
  • Otçu Panda O kullanıcısına yanıt
    Kim yardımcı olmuyor hocam ? Yukarıda cevap atan arkadaşların mesajları ne o halde ?

Anakartınızda PCIExp x16 2.0 slotu var zaten. Uyumsuzluk diye bir şey söz konusu değil. O bütçeye alabileceğiniz en üst düzey kartı alın çıkın. Gerçi 1500'ün içinde PSU da olacak sanırım. Dolayısıyla 1070 sığmaz o bütçeye. 1060 ya da 580 düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Kim yardımcı olmuyor hocam ? Yukarıda cevap atan arkadaşların mesajları ne o halde ?

Anakartınızda PCIExp x16 2.0 slotu var zaten. Uyumsuzluk diye bir şey söz konusu değil. O bütçeye alabileceğiniz en üst düzey kartı alın çıkın. Gerçi 1500'ün içinde PSU da olacak sanırım. Dolayısıyla 1070 sığmaz o bütçeye. 1060 ya da 580 düşünülebilir.

daha önce açtığım konularda bir çok kişi yardımcı olurdu forumda fazla kişi kalmamış gibi o yüzden öyle yazdım, eğer 1060 uyumluysa ben de 1060 almayı düşünüyordum zaten kardeşim inşallah sorun çıkarmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.