Şimdi Ara

Acil!!!Tv Kartı Sorunu Acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamü Alyküm aRkadşlar benim Tv kartımla ilgili sorunum var.3gün önce Ankara"da Merpa Bil. dan tv- kartı aldım(Avermedia Pro 007+Analog+CApture CArd vs. 33$+kdv ).Taktım sisteme bütün bağlantılarını yaptım.Drive filan yükledim.Aver Tv uygulamasını açtım.kanal filan tarattım .Ses çok hırıltılı geliyor ve kumanda çalışmıyordu.Teknik servisi aradım biraz uğraşın Tv kartı arızalı olacağını sanmıyorum filan dedi 1 gün uğraştım nasıl yaptıysam O sorunu hallettim Ama ertesi gün yine aynı sorun başladı ne kdar uğraştımsa da halledemedim...Servis bizim yapacağımız bişi yok diyor.Belki driver dan kaynaklanıyordur diye bu sefer de eski bi sürücü yükledim anteni filan kontrol ettim anten çalışıyor (Başka tv de denedim anteni)kumanda da Radyo dinlerken güzelce çalışıyor ama Tv de çok geç komut veriyor.Bir türlü halledemedim ...Sistemimi de kontrol ettim tv kartının gereksinimlerini çok iyi bir şekilde karşılıyor...Pcmin özellikleri bu: İntel P4 2x 3.00 ghz txxx işlemci 1.5 gb ram 120 gb+250 gb hdd+256 mb Nvidia GEforce 6600le ekran kartı+foxconn p4m9007mb anakart+Realtek hda 5 in+S-pdif ses kartı+Cmedia Usb Hoparlör+rEaltek thernet kartı...Lütfen acil yardım bekliyorum .halledemezsem değiştircem tv kartımı cvplarınızı bekliyorum mail:dutlucali_eren@hotmail.com
    Şimdiden teşekkürler.Ayrıca sorunumu anlatan video ya burdan http://video.google.com/videoplay?docid=461932067455667698&hl=en bakabilirsiniz.Tv karımın özellikleri de burdaAvermedia Tv KArtı özellikleri (İy marka olmasa değiştircem ama kıyamıyorum iyi bir tv kartı
    )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodog -- 5 Eylül 2008; 13:36:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    3 ay önce açıldı
    PS2 için tv önerisi[ACİL]
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.