Şimdi Ara

***ACİL***TR KAPALI KUTU S4 MİNİ 900 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG GALAXY S4 MİNİ BEYAZ RENK:(900 TL)ürün kapalı kutu c5 garantilidir alan arkadaş iyigünlerde kullansın

FARKLI MODELLER İÇİN FACEBOOK SAYFAMIZI GEZEBİLİRSİNİZ

https://www.facebook.com/hediyeiletisim38

***ACİL***TR  KAPALI KUTU S4 MİNİ 900 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağnıcıoğluteknoloji38 -- 12 Mayıs 2014; 20:34:32 >

• arkadaki o soyulma çok kötü olmus iyi bi pazarlık atıp alırdım dükkanına gelipte iphonemi sattım note 3 arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExZaL

arkadaki o soyulma çok kötü olmus iyi bi pazarlık atıp alırdım dükkanına gelipte iphonemi sattım note 3 arıyorum

kısmet dostum
  • Forum disinda satildi
  • Takip
  • Arkası soyulan aslında önemsiz kapak 30 tl satılıyor alacak olan düşünmesi fiyat çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstteki harpten çıkmış gibi maşallah. ek olarak usb soketinin orada da ufak bir ezilme mevcut. belki alacak olanlar bilmek ister. temizliği 10 üzerinden anca 7 alır şu haliyle. fiyatta 1500 fazla. 1600 e sıfır gibileri bulunabiliyor.

alttakinin detay resimleri olmadığından onun haline de bir bakmak lazım

hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgent

üstteki harpten çıkmış gibi maşallah. ek olarak usb soketinin orada da ufak bir ezilme mevcut. belki alacak olanlar bilmek ister. temizliği 10 üzerinden anca 7 alır şu haliyle. fiyatta 1500 fazla. 1600 e sıfır gibileri bulunabiliyor.

alttakinin detay resimleri olmadığından onun haline de bir bakmak lazım

hayırlı satışlar.

Hemen bakınca anladınız demi resimlerden hocam alt ve üst çizika anhtar yada bozuk para değerya forumda 200bin tleyi geçkin alışverişim oldu Allaha şükür kimsede pişman olmadı siz 10 üzerinden 7 alır diyorsanız birşey diyemem herkesin kişisel tercihi insanlar 1700de satabilir 1600de bu cihazı 1500den aşşağı satmıcam saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siyah 5s yurtdışı kayıtlı takas olur mu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aciliyeti para felan değildir telefoncuyum vitrinimde bir cihaz 1 haftadan fazla durdumu satmak isterim ondandır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.