Şimdi Ara

Acil Tercüme Yardım İngilizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firing of a single neuron in the brain of the animal evokes activity in over a thousand neurons that are part of different systems, each of which could account for one or another aspect of the food-arousal state of the animal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 10 Mayıs 2011; 23:27:57 >

• hayvanın beyin tek bir nöronun Atış, her biri bir veya hayvan yiyecek-uyarılma devletin başka bir yönü için hesap verebilir farklı sistemlerin bir parçasıdır bin nöronlar üzerinde faaliyet çağrıştırıyor.

Söle her dile çevireyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engingyln -- 10 Mayıs 2011; 23:22:15 >
  • quote:

hayvanın beyin tek bir nöronun Atış parçası olan bir binin üzerinde nöronların faaliyet çağrıştırıyor d, her biri hayvanın yiyecek-uyarılma devletin başka bir yönü veya biri için hesap verebilir fferent sistemleri

türkçeye çevir yeter
  • yardım
  • hayvanın beynindeki bir neronun harekete geçmesi diğer sistemlerdeki binlerce nöronu tetikliyormuş. "each of which could account for one or another aspect of the food-arousal state of the animal. " bura kazık. bilmiorum
  • quote:

each of which could account for one or another aspect of the food-arousal state of the animal.

işte bizde o kısmı için dh nin gücüne başvurduk belki bağlantılıdır die ilk kısmıda yazdık
    emeğin için teşekkür ederim Delling
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi / yardım
    geçen ay açıldı
    DİL BÖLÜMÜ YARDIM
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.