Şimdi Ara

Acil Telefon Tavsiye YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bu Başlık Altında 2.Konumu açıyorum çünkü pişman olmak istemiyorum :)
    Arkadaşlar ben telefon alıcam 2.El Fiyat En fazla 550 Olucak oda Enfazla :)
    Aklımdaki Telefonlar sadece Discovery ve S3
    Discovery'nin Fiyatı uygun güzel telefon ancak kamerası bana yetmez Güzel çekmesi lazım:(
    S3'ünde menülerde takılma sorunu var Samsungun çoğu telefonunda var yani arkadaşlar bu telefonlar dışında uygun fiyatlı bi telefon yokmu ? Huawei G610 Önermeyin Çöp :P
    ve fiyatı artır demeyin artıramam

Önerilen Telefonlar:
    Güncel , Oyun ve programları Tartıcak
    Kamerası İyi Olucak
    ve Ekranı nekadar büyük olursa okadar iyi 4.7 den aşağısı iş görmez pek

• By LoRd KRal B kullanıcısına yanıt
    Kardeş s3'ün işlemcisi biraz eski. Oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsin. Bence GMD al
  • Bulursan moto g al geç...amaa bulamazsann gmd al
  • moto g kötü kardeş :D çok kötü gmd'ye yaklaşamaz bile kardeş s3 işlemcisi eski doğru o yüzden isteiyorum telefon 2012 demi ne çıktı ta gmd 2013'te felan ama işte s3'ün kamerası iyi :) GMD Kötü biraz
  • Discoverye para kaptirma derim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s3 alabiliyorsan bekleme
  • Sıfır Lumia525
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye lütfen (acil)
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    11 ay önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cebinize uygun cep telefonları

http://www.teknourunler.com/

• samsung s5 mini

• bulabilirsen 2.el nexus 4
  • Arkadaşlar discoveryde s3'de bulabilceğim telefonlar bulurum nexus bulamam çünkü türkiyede nexus az
    Her neyse arkadaşlar Lütfen Taraf tutmadan S3 yada Discovery neden almam yada almamam gerektiğini söyleyin bileyim yalnız İnternetteki her sayfada S3 kullananlar S3'ü discovery kullananlar discoveryi savunuyor taraf tutmadan söyleyin nedenlerini :)
    Çarşamba Günü Alıcam Telefonu İnş.
  • 550 tl kamerası iyi telefon... Discovery düşünmüşsün ama beğenmemişsin. O halde aynı donamımlı ama 13 mp sony sensor kameralı piranha zen bir incele hatta piyasada sıfırını 550 civarı var galiba.

• http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-piranha
    Yok be kardeş Bütçem en fazla 550 TL oda en fazla :) herifler annesinin nikahını istiyor :D
    Telefonu Beğendim kardeş süper gibi :) Oyunlarda güncel ve ağır takılma yapmaz demi donmaz kasmaz ve cihaz 5-6 ay sonra bozulcak kötü bi cihazmı kardeş

• Kardeş telefon güncel ağır oyunları kaldırırmı ? real racing 3 , Asphalt 8 gibi ve kardeşim ayrıyeten cihaz sorun çıkarırmı ? yani piranha denilince korkuyor insan :) sağlamlık açısından
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86502816&p=1#86502816

Forum sayfası okuyup karar verin derim

• kardeş telefon özellikleri iyide millet daha kullanmadan sallamış durmuş benide korkuttular :(( başka telefon tavsiyen varmı kardeş ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.