SAMSUNG LE-40B550 hakkında ne düşünüosnz ?? Gold'ta bi kampanya varda bu tv 1800 lira 12 taksitle..
Karakteristik SAMSUNG LE-40B550 (102cm) FULL HD LCD TV. Ekran Boyutu(Inch) 40" , 102 cm Görüntü Oranı 16:9 , 14:9 , 4:3 Ses
20 W Giriş/Çıkışlar Hdmı Var (4 Adet) Usb Var Cı Slot Var Composit Var Pc Input Var Dvı Audio Input Var Kompenent Var Rf Input Var Scart Var Rs232 Var Tuner DVB-T/DVB-C Çözünürlük 1920x1080 piksel Teknoloji LCD - Full HD Parlaklık - Kontrast High Kontrast İzleme Açısı - Tepkime Süresi - Boyutlar / Ağırlık 998x255x699mm , 21 kg Ek Özellikler
Full HD Var Wide Colour Enhancer 2 Var 16-Bit işlemci Var Movie Plus Var Picture in Picture Var ( Tek Tuner ) Clear Panel Var Colour Gamut EU Multi System Movie Plus Var (DNIe+) Engine Var 1080 24p Real Movie Var SRS Trusurround Var Anynet-(HDMI-CEC) Var HDMI Version 1.3 DVB-Tuner Var Entertainment Mode 4 mode Sleep Timer Var Teletext Var (1000 Sayfa) Clock Var On&Off Timer Var Auto Channel Search Var Auto Power Off Var On Screen Display Var Auto Volume Leveller Var
Gold'daki samsung ürünleri Anadolu elektronik ve samsung garantisi altında değildr bunu bilerek alacaksan cok güzel bir modeldir 553 modeli.
Nsı yani?? neyin garantisinde peki?? aslında ben gold için edişeyede düşmüştüm cunkü daha önce gold'tan bi kac urun aldık ordan ne aldıysak bozuk cıktı.. Hoş garanti kapsamında oldukca değişim yapıolarda.. Bu olmadı işte bu garanti kısmını acabilrmsn acaba recosir pek bilgi sahibi değilimde.. :S
bende geçen hafta aldım aynı lcd den. kullanıyorum gayet memnunum, çok sevdim. tavsiye ederim.
garantide sorun olacağını sanmıyorum. ben de b650 modeli aldım gold dan, adamlar garanti işini abartıp (pastadan daha büyük pay alabilmek için ) bir hafta içinde tüm sorunları çözeceklerini iddia ediyorlar, tv leri kendileri getiriyor, o yüzden diğer yerlere oranla daha hesaplı.