Şimdi Ara

ACİL TAVSİYE - Dizüstü bu fiyata tamir ettirilmeye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarım: MONSTER® ABRA A5 V1.1.2:
    www.monsternotebook.com.tr
    MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 15.6"
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V1-1-2.html

i7-4710MQ işlemci ve GTX 860m ekran kartlı

4.5 yaşında

Anakart arızası verdi, monster servisi 2200TL'ye ekran kartı değiştiriyor ki değiştirtmedim çünkü bu fiyata değmez diye düşündüm.

Asıl mevzu ise; dışarıda bir servise verdim ve anakartın tamiri için 1100 civarı bir rakam istiyorlar. Burada kararsız kaldım, bu cihaza tamir için 1100 tl vermeye değer mi değmez mi karar veremyiyorum. Tamir olan anakart sorunlar çıkarmaya devam eder mi onu da bilmiyorum. Şu anki dizüstü piyasası fiyatlarına da çok hakim değilim görüşlerinizi bekliyorum.

Atayım mı tamir mi ettireyim?

• Çip arızası ise ısıtıp veriyorlar bir süre daha gidiyor ve bozuluyor. Laptopu yapacak arkadaşınız değil ise yetkisiz servise 1100 lira verip anakart yaptırmanızı tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brownlife

Çip arızası ise ısıtıp veriyorlar bir süre daha gidiyor ve bozuluyor. Laptopu yapacak arkadaşınız değil ise yetkisiz servise 1100 lira verip anakart yaptırmanızı tavsiye etmem.
    Görüş için teşekkürler.

Tamir istemediğimi belirttim. Bundan sonra bir de bir mahalle bilgisayarcısına götüreceğim. Cüzi bir ücretle bir işlem yapabiliyorsa yapar, yapamıyorsa 4.5 yılda ömrü bitmiş oluyor. 4.5 yıllık monster deneyimim 4.5 yılda 5 kez servise gitmemle son bulmuş olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyata bu ssd değer mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.