Acil servis Hemşiresi Çok uzuunca şeyler yazdım baktım yazdıklarım başıma dert açacak geri sildim Hayattan soğudum resmen Hayat şartları işte doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı Her doğru her yerde söylenmiyor Mobing desen var Adam kayırma desen var Torpilli insanlar desen sürüsüne bereket okuma yazma bilmeyip kadro alan insanlar biliyorum adam fizik bitirmiş matematik bitirmiş boş boş geziyor, okuma bilmiyor bilmiyor kadro aldı Çalışma saatlerinin uzunluğu desen ayrı bir dert Gına geldi nöbet tutmaktan 24 24 24 24 aralıkta yok ek mesai yatıyor ama herşey para değil ki Ülkemizdeki sağlıkta şiddet desen anlatmaya gerek yok Çalışma arkadaşların desen arkandan vuruyor hançeri Velhasılı ... beni en iyi anlayacak olan sağlıkçılardır ŞİMDİ Yazdıklarıma sağlam eleştiriler gelecek biliyorum İlki benden olsun" beğenmiyorsan bırak, asgari ücretle çalışanlar var bu ülkede .... " < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Kasım 2021; 2:6:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim