Şimdi Ara

Acil satılık WOW-D3 hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hesabımı tüm içeriği ile birlikte yeterli vakit ayıramadığım için satıyorum. Hesap dahilinde World of Warcraft (Warlords of Draenor ek paketi / son ek paket), Diablo 3 (Reaper of Souls ek paketi / son ek paket)bulunmaktadır. Isim ve resim özellikle koymuyorum isteyene özelden bilgilerini atabilirim. d3 için yakaşık 5000 online süresi vardır wow bunun en az 5 katıdır. Giden emege ücretin makul oldugunu düşünüyorum

    World of Warcraft - Warlords of Draenor
    Item lvl 712 warlock ( ragnaros PVP serverı). Aktif kullanılan bu karakter yaklasık 300 k ederinde item ve para . Heroic HFC ( en son raid dungeonı) yapabilmektedir. Garrion ve shipyard lvl 3 olup tüm binalar max. seviyededir. Tum followerlar (25 adet) max. item lvl 675dadır. 100+ mount a ve bircok achievement e sahiptir. meslekler en üst seviyeye getirilmiştir ( fishing, enchanting, alchemy 710)
    Account vanilla zamaına aittir. (yaklasık 10 oncesi). Bununla birlikte bircok 90+ karakter vardır 90 boost tokeni kullanılmamıstır. İstenildigi taktirde otyunların kutuları gönderilecektir ve 1 adet anahtarlık authenticator verilecektir.

    Diablo III
    Level 100 barbarian paragon level 610. En son patch e ait tüm set ve max itemlar vardır. Son seasonda paragon 300+ yapmıştır ve tüm itemlar enrdeyse BİS şeklindedirç
    Grift 60+ ı tek basına rahatlıkla yapabilmektedir.
    Tüm sorular için email ve ya site mesajı yoluyla irtibata geçmekten çekinmeyiniz. Acil nakit ihtiyacı için fiyatı 2000tl den 1500 tl indirilmiştir.
    Yeni sahibine simdiden hayırlı olsun
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainace -- 21 Aralık 2015; 16:48:56 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • İyi oynamışsın. Hayırlı satışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.