Şimdi Ara

ACIL SATILIK SATILIK CORE I5 3570K..Bugune ozel fiyat!! SATISTAN CEKILDI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan bilgisayardan yaklasik 3 ay once aldigim islemcim satiliktir...Eger alisveris bugun gerceklesirse 350TL yerine 300 TL ye kadar birakicam..Urunun kutusu faturasi vs hepsi eksiksizdir..

NOT:SADECE ISTANBUL ICI ALISVERIS DUSUNUYORUM..

EVET ARKADASLAR..EVE YENI GELDIM ONDAN SIMDI YAZIYORUM KUSURA BAKMAYIN..URUN SATISTAN CEKILMISTIR BILGINIZE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi listone -- 17 Ocak 2013; 19:31:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: listone

Vatan bilgisayardan yaklasik 3 ay once aldigim islemcim satiliktir...Eger alisveris bugun gerceklesirse 350TL yerine 300 TL ye kadar birakicam..Urunun kutusu faturasi vs hepsi eksiksizdir..

pm
  • başlık yanlış
    I7 değil I5

Core i5 3570K Soket 1155 3,4GHz 6MB olur...
  • quote:

Vatan bilgisayardan yaklasik 3 ay once aldigim islemcim satiliktir...Eger alisveris bugun gerceklesirse 350TL yerine 300 TL ye kadar birakicam..Urunun kutusu faturasi vs hepsi eksiksizdir..

muhtemelen kaçırdım ama yine de pm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: azapgulu

başlık yanlış
    I7 değil I5

Core i5 3570K Soket 1155 3,4GHz 6MB olur...

Duzeltildi
  • tam aradağım ürün param olsa atlardım hemen
  • Giden Kutusu
    Kimden: kenhan21
    Kime: listone
    Tarih: 17 Ocak 2013; 16:21:00
    Başlık: florya

cep 0538 766 XX XX kenhan, söz vermediyseniz kimseye bi aloda 15dk. soora para ile yanınızdayım
    -------------------------------------------------------
    Gelen Kutusu
    Kimden: listone
    Kime: kenhan21
    Tarih: 17 Ocak 2013; 16:23:19
    Başlık: Cevap: florya

Tmm olabilir
    --------------------------------------------------------
    Gelen Kutusu
    Kime: kenhan21
    Tarih: 17 Ocak 2013; 16:36:59
    Başlık: Cevap: florya

Ben komple sistemi vermeyi dusunuyorum..sadece islemciyi vermekten vazgectim..
    ---------------------------------------------------------

HALA DEĞİŞTİRMEMİŞSİNİZ İLANI????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • garip zaten cevapta vermiyo pmlere
  • ben 15dk mesafedeyim, gelip alayım hemen die PM attım, önce olur dedi. ben telefon beklerken, vazgeçtim komple sistem vericem die msj attı. Sisteminiz nedir die sordum cvp yok :S ilan halen aktif...

ben adamı sözünden seçerim, sözünün değeri olmayanın malının ne değeri olucak? 2dk. içinde fikir değiştiren adamın sözüne asla güvenemem. Bedavaya vercem dese artık, git kumda oyna derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenhan21

ben 15dk mesafedeyim, gelip alayım hemen die PM attım, önce olur dedi. ben telefon beklerken, vazgeçtim komple sistem vericem die msj attı. Sisteminiz nedir die sordum cvp yok :S ilan halen aktif...

ben adamı sözünden seçerim, sözünün değeri olmayanın malının ne değeri olucak? 2dk. içinde fikir değiştiren adamın sözüne asla güvenemem. Bedavaya vercem dese artık, git kumda oyna derim.

BRAVO COK ETKILENDIM AMA BENI YANLIS TANIMISSINIZ HATTA SOYLE SOYLIYIM..AILEVI NEDENLERDEN DOLAYI SATIS IPTAL OLDU EVDE OLAYLAR CIKTI..SIZE HESAP VERECEK DURUMUM YOK...ZATEN SIZDE OLMAYAN KAFAYI CALISTIRAMAMISSINIZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi listone -- 20 Ocak 2013; 20:42:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alecomy

garip zaten cevapta vermiyo pmlere

DOSTUM KARISTI ORTALIK KUSURA BAKMA..100 TANE PM GELDI KARISTIRDIM..NEYSE URUNE GELINCE SATISTAN CEKILDI BAZI OZEL NEDENLERDEN DOLAYI..
  • arkadaş piyasa yoklaması yapıyor sanırım bende alıyım dedim ist elden satacam dedi fakat ilanızda elden diye belitmemişsiniz dedim düzelti sonra satıldı dedi
    bi gariplik vardı yani düşük fiyat verenlerde bu tür garip olaylar oluyor zaten daha önce ekran kartında benzer bi olay yaşanmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCK19

arkadaş piyasa yoklaması yapıyor sanırım bende alıyım dedim ist elden satacam dedi fakat ilanızda elden diye belitmemişsiniz dedim düzelti sonra satıldı dedi
    bi gariplik vardı yani düşük fiyat verenlerde bu tür garip olaylar oluyor zaten daha önce ekran kartında benzer bi olay yaşanmıştı

PIYASA YOKLAMASI FILAN YAPMIYORUM..SATILDI FILAN DA DEMEDIM..SATISTAN CEKILDI ISTE O KADAR DAHA NEYI KURCALIYORSUNUZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi listone -- 27 Ocak 2013; 15:02:53 >
  • quote:

quote:

arkadaş piyasa yoklaması yapıyor sanırım bende alıyım dedim ist elden satacam dedi fakat ilanızda elden diye belitmemişsiniz dedim düzelti sonra satıldı dedi

PIYASA YOKLAMASI FILAN YAPMIYORUM..SATILDI FILAN DA DEMEDIM..SATISTAN CEKILDI ISTE O KADAR DAHA NEYI KURCALIYORSUNUZ..

Kime: OVERCLOCK19
    Tarih: 17 Ocak 2013; 16:26:02
    Başlık: Cevap: selam

satildi hocam zaten.
  • quote:

quote:

quote:

Kime: OVERCLOCK19
    Tarih: 17 Ocak 2013; 16:26:02
    Başlık: Cevap: selam

satildi hocam zaten.

Yok ya ne satilmasi..duruyor islemci ve satilikta degil artik..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.