Şimdi Ara

ACİL SATILIK LAPTOP VE CEP TELEFONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR ÇOK ACİL İHTİYAÇTAN SATILIK BİR ADET SIFIR SAMSUNG LAPTOP VE BİR ADET SAMSUNG GALAXİ ACE CEP TELEFONU VAR BUNLARI SATIYORUM ACİLİYETİMİ BELİRTİYİM LÜTFEN CİDDİ OLANLAR ARASINLAR SALI GÜNÜ KARDEŞİM AMELİYAT OLUCAK VE KAN ALMAM GEREKİYO MASRAFLARI FELAN VAR ELİMDE NE VARSA SATIYORUM ARTIK BU KONUDA YARDIMCI OLUCAK CİDDİ ARKADŞLARIMIZ VARSA GÖRÜŞEBİLİRİZ FİYATLARINA BAKIN ARAŞTIRIN BEN UYGUN Bİ MEBLAYA VERMEK İSTİYORUM CİDDİ ALICI OLURSA DA PAZARLIK YAPARIZ KONUŞURUZ ÇÜNKÜ BENİM ACİLİYETİM VAR TELEFONDA BİLGİSAYARDA DAHA KUTUSUNDA SIFIR HİÇ AÇILMADI BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİ AŞŞAĞIDADIR BAKIP ARAŞTIRA BİLİRİSİNİZ...

Samsung NP305E5A-S03TR Özellikleri

İşlemci Türü: AMD A6 , İşlemci Hızı: 1.50 GHz, Ekran Kartı: AMD, Ekran Kartı Tipi: Harici, Ekran Kartı Modeli: AMD HD6470M, Ekran Kartı Hafızası: 1 GB, Ekran Boyutu: 15.6", Ekran Çözünürlüğü: 1366x768, Sabit Disk: 500 GB, Bellek: 4 GB, İşletim Sistemi: Win 7 Home Basic

YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARI BEKLİYORUM LÜTFENN...

0533 560 87 60

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yemişim parasını pulunu. Nerdesin kan ne lazım onu yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi kan grubu? Eğer uyarsa kan grubu, karşılıksız bir şekilde ben verebilirim kan. Grubum B rh+

Dipnot: Ankara'dayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 9 Haziran 2013; 16:22:03 >
  • Denizli'deyim.0rh+ kan ihtiyacı varsa seve seve veririm.
  • sağolun arkadaşlar istanbuldayım İSTANBUL MEDİCAL PARK HASTANESİNDE AMELİYAT OLUCAK 0 rh negatif 2 ünüte kan lazım olcak birde masrafları işte oyüzden elimden geldiğince biranönce satmam lazım arkadşlar bu konuda bana yardımcı olun lütfennn....

• Kadikoy 0rh+ istanbuldaysan karsiliksiz yardimci olurum

• bağışladığımız kanları kızılay para ile satıyor..Bağışlanan kanı kızılaydan almak için hasta yakınları cep telefonlarını satılığa çıkartıyor

pes artık !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Cep telefonu önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up up illaki 0 negqtif cikar duyarsiz kalmayalim

• aynen öle arkadaşlar bende tıbbi mümessil olarak çalışıyorum sürekli hastanelerdeyim hadi ameliyatı ücretsiz yaptırıyorum tanıyolar diye fakat bedavaya verdiğimiz kanları para ile satıyorlar yazık günah ayrıca hadi kanıda buldum diyelim ama bu sefer masraflar felan var arkadaşlar hiç kullanmadığım şeyleri artık satıyorum sağlık daha önemlidir bunları elbet kazanırım ama laptop telefon d smart bunları hepsini satıyorum parasına puluna bakmıycam kim ne verirse satıcam yapcak bişeyim yok sonuçta mecbrum...

• quote:

Orijinalden alıntı: mulli_55

bağışladığımız kanları kızılay para ile satıyor..Bağışlanan kanı kızılaydan almak için hasta yakınları cep telefonlarını satılığa çıkartıyor

pes artık !!

aynen en azindan belli bagis miktarina gonullu bagiscilara kan ucreti kaldirilmali..bende uc ayda bir duzenli kan bagisliyorum ama bana lazim olsa para odemem gerekiyor sacmalik..

• ne kadar ücret istiyorlar kan için?
  • geçmiş olsun Ameliyat neden yapılıyor yani hastalığı nedir?

Allah yardımcınız olsun
  • 450 tl bi ünüte kana para istiyorlar ... kardeşimin kalp kapakçığı delik ondan ameliyat olucak arkadaşlarr .. anne ve babamızı geçen sene kaybettik sade kaldık ikimiz şimdi de zorlanıyorum birazzz lütfen yardımcı olun .... satayım şunları bişiler önerin lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_akbas

450 tl bi ünüte kana para istiyorlar ... kardeşimin kalp kapakçığı delik ondan ameliyat olucak arkadaşlarr .. anne ve babamızı geçen sene kaybettik sade kaldık ikimiz şimdi de zorlanıyorum birazzz lütfen yardımcı olun .... satayım şunları bişiler önerin lütfen..

Dostum cihazlarin resimlerini cekip ikinci elde hangi markaysa o konu basligi altinda ilan ac , burasi sicak firsatlar bolumu , o konu altinda cok daha hizli bir sonuc elde edersin.

Bir de sattigin cihazlarin forumda ki fiyatlarina bak o fiyatlarin 50 100 tl asagisina satarsan cok daha hizli olur.
  • Bak arkadaşım yanlış anlama ama bu şekilde sana kimse yardımcı olmaz.
    ne referansın var ne bişi.

Ha illaki gerçekten ihtiyacın varsa alacak kişinin de referansı guçluyse once urunu ona gondererek
    yada gg uzerinden satışa çıkarak satabilirsin..
    bunun dışında satacağını zannetmiyorum.

Hayırlı satışlar.
  • arkadaşlar bütün bunlarda haklısınız doğrudur zaten insanlar bu ürünü alırkende incelemek bakmak en mühim hakkıdır resim istenirse resimleride atabilirim gerekirse yakın yerde yani bayrampaşa 500 evler rami edirnekapı demirkapı v.s bu tarz yakın mesafelere ben kenndimde getirebilirim göstere bilirim zaten satış fiyatlarının altında satıcam sonucta benim buna ihtiyacım var ve oyüzen pazarlık yapma lüksüm zaten yoktur ilgilenen arkadaşlara söylüyorum ne istiyosanız gösterebilirim...

• ürünler satılmıştır ilginize teşekkür ederim arkadaşlar ....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.