Şimdi Ara

^^ACİL^^Satılık Creative Megaworks THX550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü detaylarıyla anlatmanın anlamı yok, 5+1 500w ses sistemi oldugunu, creative'in bu ürünü Cambridge soundworks diye thx sertifikalı bir firmaya yaptırdığını, oyun film ve müzik keyfini sonuna kadar yaşayacağınız bir ses sistemi olduğunu anlatmak anlamsız..
    Fiyat = forum dışı satilmistir

center ve 1 hoparlörün standı ve standa sabitlediğimiz vidası yoktur. Kutusu ve faturası yoktur.
    çalışmayan bir aksamı bulunmamaktadır. Bu fiyata alınabilecek en Kral ses sistemidir. Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı çıkarmamıştır, Gigaworks S750 ve ddts-100 aldığım için satıyorum. Paketledim kaldırdım yeni sahibini bekliyor.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re@per -- 5 Ekim 2013; 20:06:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• re@per kullanıcısına yanıt
    bir kaç resimde koysaydın hiç fena olmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecruit

bir kaç resimde koysaydın hiç fena olmazdı

hatırlatma için teşekkürler

• Fiyat çok iyi. 3 gün öncede ben aldım. Her şeyi sorunsuz. Müthiş bir set. Bass, mid ve tiz ne ararsan bunda
  • yanlış görmüyorsam eğer ürünün baya temiz.Çok çok ucuza satıyorsun satma... Ben 1 ay olmadı daha dış yüzeyi çizikler içindekini 245 mi ne sattım.Elimde tertemiz birtane var satmamda satacak olsam 300-350 den aşagı vermem.Tabi fotograflardan kozmetiğini anlayamıyorum eğer temizse diyorum.Hatta dur bir bakayım 250 cıkarırsam bunu ben alırım senden eger temizse. Ama satma bence hani çok çok paraya ihtiyacın yoksa... Nerdeyse bütün ses sistemlerini kullandım bundaki ses kalitesi daha hiçbir bu tarz compact 5+1 lerde bulamadım.Özellikle filmlerdeki ses kalitesi bakımından z5500 falan yalan.. Hatta sana şöyle diyim str520 sony reciever ve jamo hoparlor kullanıyorum artık film izlerken , geçen üşendim tv karşısına geçmeye pc basında izliyim dedim ve inan dedimki ulan yoksa bunun ses kalitesi daha mı güzel 1000 lerce lira verdiğim ses sistemimden ? Yok ya olurmu öyle şey dedim ama... sen gel beni dinle çok çok iyi bir sistem koymicaksan bunun yerine bu sistemi satma.. koyacaksan yine satma sakla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 21 Eylül 2013; 15:15:06 >

• Walla bende harman kardon yada bose alacagim o yuzden satiyorum 2. Ses sistemini koyacak yerim yok yoksa bende satmazdim bu makineyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Logitech Z5500
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.