Şimdi Ara

ACİL Satılık CPU Blok 30TL, VGA blok 25TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *THERMALTAKE CL-W0087 CPU blok tüm AMD ve İntel işlemcilere uyumludur.Tamamen saf bakırdan oluşmuştur.Kutusu, faturası, ve tüm kutu içeriği mevcuttur.Yanında tüm rekor ve bağlantı aparatlarıda verilecektir.Orjinal thermal macunu bile mevcuttur.0 ayarında kullanılmış bir üründür.Kesinlikle oksitlenme vs gibi bir sorunu yoktur.2 tane yarım ve 2 tane bir milim olmak üzere 4 tane rekora sahiptir.FİYATI 30 TL.
    CPU BLOĞUN RESMİ:

*THERMALTAKE CL-W0088 VGA blok tüm ATİ ve Nvidia GPU'ya sahip ekran kartları ile uyumludur.Aynı şekilde saf bakırdan oluşmuştur.Kutusu, faturası ve tüm kutu içeriği mevcuttur.Yanında tüm rekor ve bağlantı aparatları verilecektir.Aynı şekilde kullanılmış 0 kalitesindedir, hiçbir sorunu yoktur.Aynı şekilde 4 adet rekora sahiptir.Bir milim ve yarım milim olmak üzere iki çıkış alternatifi vardır.FİYATI 25 TL.
    VGA BLOĞUN RESMİ:

İKİSİ 50 TLDİR FİYAT ÇOK UYGUNDUR PAZARLIK YOKTUR.

NOT:Ben bu CPU bloğu AMD Phenom II x4 810 ve VGA bloğu anakartın kuzey köprüsünde kullanarak işlemcimi 2.6GHZ'den 3.0GHZ'ye onboard HD3300 ekran kartının GFX hızını 700MHZ'den 1000MHZ'ye çıkararak ortam sıcaklığı ortalama 30 derecedeyken 6 saat GTA 4 oynamam sonucunda bile işlemcinin sıcaklığının 47 dereceyi geçmediğini gördüm.Buda blokların performansına dair bir kıstas.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• rekorları kendindenmi haricimi onu çözemedim?
  • işlemci bloğu lga 775 için ekran kartı bloğu ise asus 9600 GT modeli için uygunmudur
    teşşekkürler...

EDİT: model no varmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edo9851536 -- 16 Temmuz 2010; 17:03:22 >
  • Tüm intel ve amd işlemciler için uyumlu bir sıkıntı olmaz bire bir resimlerini koycam yakında rekorları orjinal bir hortum aracılığıyla takılıyor bloklara böylece hortumun kıvrılması gibi bi sorunlada karşılaşılmıyor hortum 180 derece dönse bile bükülmüyor 20 cm boyunda 4 adat hortumu 8 adet rekorlarıyla beraber verilecektir.Bakırın havayla temasında doğal olarak dış yüzeyi matlaşabilir bunun için blokların yanında özel metal parlatıcıda vericem cam gibi parlıyor o zaman olmadı ayna niyetine kullanılabilir xD iki bakır blok tamamen bakır olduğu için hurdacıya satılsa bile para eder bu blokları alan hiç zararda çıkmaz diye düşünüyorum xD

• bloklar gayet güzel fiyat
  • RESİMLER

• RESİMLER

Resimlerdeki blokların üst yüzeyleri parlatılmadığı için mat görünümlüdür farkın anlaşılması için yalnızca blokların işlemciye gelecek yüzeylerini parlattım zaten bakır çok kısa sürede matlaşır parlattıktan sonra macunu sürülüp işlemciye monte edilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bur_478 -- 16 Temmuz 2010; 21:43:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kargo alıcıya aitttir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bur_478 -- 17 Temmuz 2010; 11:48:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.