Şimdi Ara

ACİL !! SAMSUNG HD501LJ 127 gb olarak gözüküyor , lütfen yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung hd501lj modelini aldım. sata2 500 gb 16 mb cache. anakartım msi nforce2 k7 delta ve sata 1 destekli. vindowsum normal ide harddiske kurulu ve jumper ı master da. yeni aldıgım hdd yi taktım pc normal sürücü yüklemsini yaptı. fakat sata dan bağladıgım bu hdd 127 gb olarak gözüküyorç her türlü jumper ayarını denedim ama aynı _? lütfen yardım edin ?

AMD A10 X4 5800K,Gigabyte F2A85X-UP4,2x4GB Kingston HyperX DDR3-1600,1xWD 1TB,4xWD 2TB,2xSamsung 2TB,1xWD 640GB,Zalman ZM600-GT 600W,3R System L600,HP 2211X,Logitech G9X,Microsoft Comfort Curve 2000,Philips MMS430,Powercom IMP1000AP
  • hayır bunu service pack veya windows la ilgisi yok. sitemimde vista kurulu zaten. fakat şöyle bir durum varki , windows cd sini takıp sistemi boot ile başlattıgımda hdd biçimlendir listesinde dehardiskim 127 gb gözüküyor , yani windowstata aynı boot ile başlatıgımdada aynı. anakartım ın bios u 500 gb yi desteklemiyor diye tahmin ediyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.