Şimdi Ara

Acil !! realtek audio Ac97 ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ses kartım tıkır tıkır çalışıyodu. Gittim bi kulaklık taktım...takmaz olaydım
    Artık sadece kulaklık takılı iken ses geliyo, çıkartınca normalde monitördeki hoparlörden gelen ses gelmiyo.
    Çıldırıcam !!!
    Driverı sildim tekrar başlattım, ses kartını görüp kurdu, sistem aygıtlarında hiçibir problem sarı ünlem filan yok....

Neden sadece kulaklıktan geliyo ses, normal hoparlörden gelmez oldu ????

Yardım edebilirseniz çoook teşekkür ederim

• Ya bendede realtek audio ac97 war bendede hicbir türlü ses gelmiyoo

yardim edin 2 mizide
  • ufak bi yardım ac97 ayarlarına girin masaüstü sağtarafta simgesi vardır conector sensing tarama yapması için start diyin olmassa speaker configuration da 2 4 5 +1 lerden tektek deneyerek ses geliyormu bakın
  • arkadaşım mekanik bir sorunda olabilir jack ses girişi yuvasında bir hasar bırakmış olabilir sadece kulaklıktan gelme sebebi bu olabilir bence sen ses yuvasının içini kontrol et kolay gelsin
  • sende driverlarını ve bağlantılarını yokla driveragent sitesinden bir kontrol et driverin doğru bir şekilde yüklümü
    quote:

Orjinalden alıntı: QuickPlay

Ya bendede realtek audio ac97 war bendede hicbir türlü ses gelmiyoo

yardim edin 2 mizide
  • selamlar

ben hoparlör kullanmıyorum, ses kartına bişey takılı değildi önceden. monitördeki hoparlörden geliyodu ses. kulaklık takarken mi zarar vermişimdir ?

quote:

Orjinalden alıntı: plusnet

arkadaşım mekanik bir sorunda olabilir jack ses girişi yuvasında bir hasar bırakmış olabilir sadece kulaklıktan gelme sebebi bu olabilir bence sen ses yuvasının içini kontrol et kolay gelsin
  • ewt kulaklığın jackı yuvaya zarar vermiştir şöyle bir mantıkla bak içinde hala jack kaldığını sanıyor makinan yani içinde bi şase var olabilir buna bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.