Şimdi Ara

Acil Ps2 Online Kodu lazım Kullanmayan arkadaşlar bi baksınlar ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kuzenimin Ps2 sini online bağlamaya çalışıyorum ama kullanma klavuzunun arkasındaki online kodunu kaybetmiş(kullanma kalvuzunu tamamen kaybetmiş daha doğrusu) Elinde kullanma klavuzu olup arkasındaki kodu kullanmayan, paylaşmak isteyen arkadaşlar pm yoluyla yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRSEKO -- 24 Mart 2009; 19:55:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: WHYSS??

Arkadaşlar kuzenimin Ps2 sini online bağlamaya çalışıyorum ama kullanma klavuzunun arkasındaki online kodunu kaybetmiş(kullanma kalvuzunu tamamen kaybetmiş daha doğrusu) Elinde kullanma klavuzu olup arkasındaki kodu kullanmayan, paylaşmak isteyen arkadaşlar pm yoluyla yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Oyle bir kod yok. Yapman gereken network cd sini takman. Yada Orjinal oyunu takip oyundan ayarlari yapip online oyuna girmen. Kulanma klavuzlarinin arkasinda online kod olmaz.

Kopya oyunla online oynamak isin DNAS ID yi oyuna gommen gerek. Daha evvel yapmadiysan hic kasma. Zaten ps2 de online oynanan oyun yok gibi bisey olanlarda karsida insan bulurmusun o ayri konu.

• quote:

Orjinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Arkadaşlar kuzenimin Ps2 sini online bağlamaya çalışıyorum ama kullanma klavuzunun arkasındaki online kodunu kaybetmiş(kullanma kalvuzunu tamamen kaybetmiş daha doğrusu) Elinde kullanma klavuzu olup arkasındaki kodu kullanmayan, paylaşmak isteyen arkadaşlar pm yoluyla yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Oyle bir kod yok. Yapman gereken network cd sini takman. Yada Orjinal oyunu takip oyundan ayarlari yapip online oyuna girmen. Kulanma klavuzlarinin arkasinda online kod olmaz.

Kopya oyunla online oynamak isin DNAS ID yi oyuna gommen gerek. Daha evvel yapmadiysan hic kasma. Zaten ps2 de online oynanan oyun yok gibi bisey olanlarda karsida insan bulurmusun o ayri konu.

dostum eminmisin ??? Ben konuya yabancıyım ama nette bir forumda bulduğum bir online klavuzunda bu kodla makineyi kaydettirip öyle oyun oynamamız gerektiği yazıyordu ...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cryptdlg

quote:

dostum eminmisin ??? Ben konuya yabancıyım ama nette bir forumda bulduğum bir online klavuzunda bu kodla makineyi kaydettirip öyle oyun oynamamız gerektiği yazıyordu ...

Arkadasim o DNAS ID dir. hatta DNA$ ID diey de yazilabilir. Google da arat istersen. Bir dunya bulabilirsin. Ama her oyun icin ayridir. Makinayla alakali birsey degil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bir cd oyununu arıyorum acil
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.