Şimdi Ara

ACİL plaka sorgulama. Taciz içerir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Helal olsun . Tek gitmesi hoş olmamış ya dükkan sahibi de patavatsız biri olsaydı ?

Her ne olursa olsun laf atan adama güzel bir linç olmalıydı ki tekrar yapmaya cesareti kalmasın .

Polise de şikayette bulundunuz değil mi ? Aksi takdirde öbür gün başka birinin başını belaya sokarsa ?

Evliymiş. Linç edilmesine gerek yok. Eğer hanımı duyarsa bu onun için en büyük linç olacaktır. Si......lim mi ne demek ya. Yuh. Laf atmanın da bir raconu olur. Bu hepten zıvanadan çıkmış biriymiş.
  • Bende izmir göztepe tarafında oturuyorum. Bostanlı gibi elit bir semtte bu tür bir olayın yaşanıyor olması beni artık şaşırtmıyor çünkü güzelyalıda da hatayda da hep aynı durumlarla karşılaşıyoruz. Sözüm meclisten dışarı motor kullanan bu tiplerden trafikte çektiğimiz yetmiyormuş gibi kızlarımıza kadınlarımıza namusumuza dil uzatıyolar. Öfkeyle kalkmadan olayı sakince halletmişsiniz helal olsun aynı durumda ben olsam kendime hakim olamayabilirdim. Olayın böyle sonuçlandığını okuyunca içim rahatladı.

Geçen gün bende kız arkadasımla Göztepe'de giderken önümde bir pizza kuryesi arabalara değişik makaslar atarak milletin üzerine kırarak hatta ve hatta o scooter ı kaydırarak ilerliyordu. Aldım plakasını bildirdim çalıştığı yere. Bundan sonra da ne zaman böyle bir şeyle karşılaşırsam bildireceğim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.