Şimdi Ara

ACİL PC ÇÖKEBİLİR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu yanlış yere açmış olabilirim direk konuya girim benim güç kaynağı fanından aşırı ses geliyodu traktör gibi bende bi hafif temizlik yapmıştım bida oldu bu sefer güç kaynağının içini açtım temizledim o sırda 1-2 kablo yerinden çıktı.temizledim psuyu yerine monte ettim çıkan kabloları yerine koydum 1 tane kablo arttı o kablonun resmini atıcam lütfen söyleyin yerine takmalıymıyım.NOT: bunu pcden yazıyorum şimdilik sıkıntı yok. Lütfen yardım edin

• bide yeri neresi onuda söyleyin lütfen
  • kablo resimleri bunlar şu küçük olan kablo biyete takılması lazımmı
     ACİL PC ÇÖKEBİLİR YARDIM ACİL PC ÇÖKEBİLİR YARDIM

• Acikta psu kablosu kalmasi tamamen normal fazla sayida cikis bulunur

butun bilesenlere kablolari dogru taktiysan normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkan kablolardan çoğunu taktım bunun nereye takılıp takılmayacığını merak ediyom bide şu ana kada rpcdeyim bi sıkıntı çıkmadı
  • Calisiyorsa pc bosta kalacak demek

• bosta derken analşamadımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kablo fazladan yani ekstra demek

• o kablodanda hiç bir yere takmadım şu hdd falan için olanı taktımda o küçüğü bosta kaldı
  • Yahu neden anlamamakta israr ediyorsun psuda kullanacagindan fazla sayida kablo olmasi normal

• Doğru biraz işi zorlaştırıyom benle uğraştığın için saol pcye bişey olsa babam yaptırmaz diye sıçıyorum ondan :D yinede çok teşekkürler heralde bu saaten sonra bişey olmaz son bi sorum olucak o küçük kablo ne işe yarıyo :D
  • 8pin kablonun 4+ 4 pin guc kablosu olmasi lazim ekstra guc gerektiren ekran kartlari veya parcalara onu takiyorsun
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ekran-karti-power-kablosu-8-pin-kaliteli-196403766?gclid=CjwKEAiAndSzBRDp5P232v-qtHkSJABw-VdtKA9h2SH9OtPnJS-UMJtooTCd5ywXp_x8gbYE9dJ98xoCUpnw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Aralık 2015; 13:35:17 >

• çok saol mantıklı bi açıklama olmadan rahatlamıyorumda tekrardan tşk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.