Şimdi Ara

Acil öneri lütfen.! Alpha veya 2016 a3 almak üzereyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung tr garantili sıfır alpha 980 liraya geliyor bunu mu alayım yoksa 1070 liraya tr garantili sıfır yeni çıkan galaxy a3 ten mi alayım lütfen cevap yazar mısınız?

• 1070 liraya tr garantili sıfır yeni çıkan galaxy a3 nerede var ? Gerçi kağıt üstünde bakıldıgı aman Alpha çok daha üstün bir cihaz, A3 te hala snapdragon 410 işlemci var.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    İkisinden birini hediye çeki ile bu fiyatlardan alabiliyorum. Kağıt üstünde alpha evet üstün benide düşündüren bu ama a3 ü inceledikten sonra cihaz tasarım olarak öne geçiyor. birde ekranda ne kullandılarsa canlılık ve kamera sı alpha dan çok ileride görünüyor. bu yüzden ikisi arasında kaldım.
  • Alpha muhteşem bir cihaz.
    8 çekirdekli exynos.S5dekinin revize edilmiş hali.

Evde bir alpha var.Kamera inanılmaz zaten.LTE Cat 6 var. Parmak izi,nabız ölçer,kaliteli kasa.Gorilla Glass 4. Ve 32GB hafıza.

Bataryanın 1860mah olması korkutmasın pil süresi muazzam.Touchwizdeki olan sorunların hiç biri yok.

Mavi veya gold alırdım ben.Evde bir tane beyaz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kullanıcıdı Arayan Adam

Alpha muhteşem bir cihaz.

Evde bir alpha var.Kamera inanılmaz zaten.LTE Cat 6 var. Parmak izi,nabız ölçer,kaliteli kasa.Gorilla Glass 4. Ve 32GB hafıza.

Bataryanın 1860mah olması korkutmasın pil süresi muazzam.Touchwizdeki olan sorunların hiç biri yok.

Bataryası muazzam mı? Yapmayın hocam. Bataryası 1 günü zor çıkartıyor bende (sabah 3G akşam Wi-Fi ve oyun yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Bataryası muazzam mı? Yapmayın hocam. Bataryası 1 günü zor çıkartıyor bende (sabah 3G akşam Wi-Fi ve oyun yok)

Hocam lollipopda mısınız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Hocam lollipopda mısınız?

Şu an kullanmıyorum cihazı, ama kullandığım zaman son çıkan kitkat ROM'u ile kullanıyordum (G850FQJVU2BOB1)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
     Acil öneri lütfen.! Alpha veya 2016 a3 almak üzereyim?

Mobil veri sürekl açık.Aktif kullanım.Annem kullanıyor :)

• ikisi arasından alpha derim
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Cogunluk alpha diyor diger konulardada. Peki neden alpha hocam? A3 daha şık durmuyor mu?

• EMREEYMN E kullanıcısına yanıt
    alphanın işlemcisi, rami daha hızlı dolayısıyla daha uzun ömürlü, galaxy a serisi tasarım ve kasa kalitesi açısından üst düzey tutularak tasarlandı o yüzden fiyatı olması gerekenden fazla, yani a3'ün sadece tipi var
  • Alpha bence de

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Tipe bir gunde doyulur, ozellige bi omur doyulmaz diyosun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMREEYMN -- 14 Ocak 2016; 22:07:18 >
  • a3 alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMREEYMN

a3 alıyorum

Sen kafanda a3 ü almayı bitirmişsin ama adet yerini bulsun diye alpha nasıldır demişsin elbette a3 kasa 10 numara ama kasada bir yere kadar özellik olarak alpha daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMREEYMN

a3 alıyorum

Yorumlarınız nasıl?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.