Şimdi Ara

ACİL ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kırkayak soktu soktuğu yer şişti bu kırkayak zehirlimi turuncu renkli 10 cm kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THUNDERBIRD -- 28 Temmuz 2006; 18:27:15 >

• arkadaşlar yokmu bu konulardan anlayan
  • dostum ateş varmı çk kızardımı vucut ısın ne alemde
    bir eczaneden panzehir bulma imkanın var bence git sabah gazetelerde KIRKAYAK FACİASI görmek istemeyiz dimi...
  • kırkayakda sokarmıymıs be ilkkez duydum
  • valla bilmiyorum sokuyormu ısırıyormu bende o yüzden foruma yazdım nede olsa çok kişi var burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: THUNDERBIRD

arkadaşlar kırkayak soktu soktuğu yer şişti bu kırkayak zehirlimi turuncu renkli 10 cm kadar

BIIIIIIIIIIIIPPPPPPPPPPSTTTTTTTTTTTTTTTT çüşşşş kardeşim manyakmsın burda bizimle konuşacağına doktara gitsene ayrıca burda turuncu kırkayağın nesi var bildiğim kadarıyla kırkayaklar zehirsiz ÇİYANLAR zehirli...
  • la ha çiyan ha kırk atak ikiside tıpkısının aynısı adam tutup ayaklarımı sayacak

zaten bi gün birisi bu forumda nalları dikecek bu yüzden akrep sokanda gelio, çiyan sokanda, kara fatma görende bakalım kabak kimin başına patlayacak

git doktora kardeşim işin ne Allah Allah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    !!! - Lütfen çok acil - !!!
    16 yıl önce açıldı
    arkadaşlar acil lazım...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet ya dr dan önce buraya geliniyor baya hadise hatırlıyorum ben
    quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

la ha çiyan ha kırk atak ikiside tıpkısının aynısı adam tutup ayaklarımı sayacak

zaten bi gün birisi bu forumda nalları dikecek bu yüzden akrep sokanda gelio, çiyan sokanda, kara fatma görende bakalım kabak kimin başına patlayacak

git doktora kardeşim işin ne Allah Allah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.