Şimdi Ara

Acil OBP Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler acil ihtiyacım var sizlere. Okuduğum okulun zorluğundan dolayı diploma notum düşük. 11.sinifim gecen senelerde 70 civariydi notlarim. Bu donemde 70. İleriki dönemlerde arttırmaya çalışacağım fakat sıralamada OBP etkili oluyormuş. 2k 3k geri atar diye duyumlar alıyorum. Bu bendeki tüm çalışma isteğini alıyor. İstediğim okul tutmazsa diye. Lutfen beni aydınlatır misiniz ve tavsiyede bulunabilir misiniz? SBS puanlarım 439 443 466 ve ort 451 di. Yapabileceğime inanıyorum fakar OBP beni tedirgin ediyor.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baya atiyor ben okula sbs 455 le girdim cok yuksek degil ama koklu bir okul turkiye 1.2.3.su cikarmis bir okul 60yillik bilen biler SAMSUN ANADOLU LISESI saglik sorunlarimdan dolayi okula pek gidemedim okul sinava gittim sadece diplima notum 75 civari geliyor buda 45 civari puan gelecek anlaminda hededim mf3 20k tip yada dis puanzadan hesapladigimda yerlestirme 450 civari olacak sekilde beni ygsde 3k lysdede 2k geriye atiyor okul puani

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

Baya atiyor ben okula sbs 455 le girdim cok yuksek degil ama koklu bir okul turkiye 1.2.3.su cikarmis bir okul 60yillik bilen biler SAMSUN ANADOLU LISESI saglik sorunlarimdan dolayi okula pek gidemedim okul sinava gittim sadece diplima notum 75 civari geliyor buda 45 civari puan gelecek anlaminda hededim mf3 20k tip yada dis puanzadan hesapladigimda yerlestirme 450 civari olacak sekilde beni ygsde 3k lysdede 2k geriye atiyor okul puani

Genel sıralamada ortalama ne kadar atar peki? Yani genel sıralamada ilk 10k ya girsem son durum ne olur acaba?

Orijinalden alıntı: Xurkan

quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

Baya atiyor ben okula sbs 455 le girdim cok yuksek degil ama koklu bir okul turkiye 1.2.3.su cikarmis bir okul 60yillik bilen biler SAMSUN ANADOLU LISESI saglik sorunlarimdan dolayi okula pek gidemedim okul sinava gittim sadece diplima notum 75 civari geliyor buda 45 civari puan gelecek anlaminda hededim mf3 20k tip yada dis puanzadan hesapladigimda yerlestirme 450 civari olacak sekilde beni ygsde 3k lysdede 2k geriye atiyor okul puani

Genel sıralamada ortalama ne kadar atar peki? Yani genel sıralamada ilk 10k ya girsem son durum ne olur acaba?

Ham 10k ya girersen 75 ortalamayla en az 1 k geriye atarwww.puanza.comdan hesaplarsan daha yararli olur guncel siralama mevcut

• Eyvallah tesekkurler.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.