Şimdi Ara

ACİL NEXUS 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil cevap yazarsanız sevinirim
    Sonunda gio'dan kurtuluyorum telefon alacağım uzun araştırdım nexus 4 karar kıldım şimdi bu telefonda merak ettiğim şey günceleme olayı en fazla ne kadar sürümü yükselebilir?Ve kullanan arkadaşlar artı ve eksileriyle söyleyebilir mi?Siz cevap yazar yazmaz telefonu almaya gideceğim

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git al pişman olmazsın. zaten eksileri belli uzun zamandır konuşulan şeyler.
    -iki tarafıda cam olduğu için düşme esnasında kırılma ihtimali daha yüksek.
    -ısındığı söyleniyor uzun kullanımda.
    -ekran açma kapama tuşu biraz özensiz yapılmış.
    -kamerası kendi sınıfındakilerin yanında kötü. bazen güzel bazen kötü çekiyor.
    -güncelleme daha alır 1 yıl daha zaten almasada geliştiricilerin en çok sürüm çıkardığı telefonlardan birisi.

zaten bu fiyata piyasada daha iyi telefon yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkbrk07

git al pişman olmazsın. zaten eksileri belli uzun zamandır konuşulan şeyler.
    -güncelleme daha alır 1 yıl daha zaten almasada geliştiricilerin en çok sürüm çıkardığı telefonlardan birisi.

4x hd var da onun ekranı düsunduruyor ona ne dersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunakbal

quote:

Tegra 3 yongasetli, yani çöp. Herkes Qualcomm'un yongasetlerinde ortak karar kılmışken, uygulama geliştiricileri qualcomm'un işlemcileri ve Adreno ekran kartlarına göre optimize yaparken 4x HD almak çok anlamsız.

• Nexus 4'ün ekranı IPS ve genel olarak incelemelerde çok iyi olduğundan bahsediliyor.
    Nexus 4 RAM'i 2GB 4x hd ' nin 1GB sonuçta android işletim sistemi için en önemli olay multitasking yani RAM.
    Nexus 4 çok daha popüler bir telefon Google telefonu olduğu için. Sorunlarda daha fazla muhattap bulabilirsiniz forumlarda.
    Nexus 4'ün işlemcisi Qualcomm Snapdragon S4 Pro 4xhd nin Tegra3 açıkçası bir fikrim yok hangisi diye ama S4 Pro Tegra3 ten daha sonra çıkan bir işlemci ve Krait tabanlı. Krait galiba ARM tabanlıdan daha üstündü.
    4xhd'nin tek artısı genişletilebilir hafıza ve değiştirilebilir batarya(?) sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

quote:

quote:

Tegra 3 yongasetli, yani çöp. Herkes Qualcomm'un yongasetlerinde ortak karar kılmışken, uygulama geliştiricileri qualcomm'un işlemcileri ve Adreno ekran kartlarına göre optimize yaparken 4x HD almak çok anlamsız.

Hmm bunu soylediginiz iyi oldu hocam son bi soru sorucam sonra telefonu almak icin gidicem :) Peki ekrani hakkinsa ne diyorsunuz arkadaşımda s3 var amoled ekran cok iyi gozukuyor nexusda ips varmis heralde sorum ips bi amoled eder mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

quote:

quote:

Hmm bunu soylediginiz iyi oldu hocam son bi soru sorucam sonra telefonu almak icin gidicem :) Peki ekrani hakkinsa ne diyorsunuz arkadaşımda s3 var amoled ekran cok iyi gozukuyor nexusda ips varmis heralde sorum ips bi amoled eder mi?

Amoled sadece renkleri çok abartı göstermekten ibaret. Hiç gerçekçi göstermiyor ve parlak değil. Üstelik PenTile olması yüzünden yazılımsal olarak 720p olsa da 660p gibi bir görüntü veriyor çünkü sadece yeşil pixellerden 720 tane var. Diğerlerinden 600 civarı vardı. Ips ekranlar parlaktır, amoled gibi geniş görüş açıları vardır, daha parlaktır ve daha gerçekçi görüntü sunar. Nexus 4 iyidir, candır. Ben de alacağım inşallah. Tasarımına da hastayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 16 Kasım 2013; 18:47:36 >

• quote:

Up

1 Yıllık cihaz
    2 Ana konu + n4 kampanya başlığı var
    Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok
    Gio dan ace2/gmd ye bile geçsen çok çok fark var

N4 şuanda kampanya ilr TR daki F/P telefonu ve kit kat 4.4 yasal alan + tr' da satılan ( kullanıcısı fazla en güçlü nexus ) tek cihaz.

Hfz sabit / pil sabit / OTG yok , kamera mükemmel değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bugun bimekse gittim ve nexus 4'u elime aldim pek begenmedim arayuz ekran falan cok kotuydu onun yerine gittim s3 aldim iyi ettim ekran berbatti gio bile daha parlak oyle soyleyeyim

• ))

Hayırlı olsun diyelim. Çok olumsuz eleştirmişsiniz )))

Çok olumsuz eleştiri alırsınız )))

Gio şuanda kaç TL ?

S3 / N4 kaç TL , son fiyat hkk . bilgi verebilirmisiniz çok merak ettim.

Not. S3 ve N4 ün ekranı için 10'larca test var ve teknolojik üretim açısından çok fazla var bunu sanırım siz görememişsiniz )))

Galaksy y / gio / ace / galaksy s / ace2 çok iyi bildiğim cihazlar , çevremde S3/note2 dolu hatta. Sizinki GMD / S3 olayına dönmüş biraz.

• quote:

Arkadaslar bugun bimekse gittim ve nexus 4'u elime aldim pek begenmedim arayuz ekran falan cok kotuydu onun yerine gittim s3 aldim iyi ettim ekran berbatti gio bile daha parlak oyle soyleyeyim

S3'ün ekranı N4'ten iyi mi geldi yani gözüne?

Acilen doktor muayenesine gitmenizi tavsiye ederim.
  • hayırlı olsun.. ama n4 alsaydın ilerde pişman olmazdın.
    s3 kullanan arkadaşım bile n4 almayı düşünüyo.
    genede hayırlı olsun.
  • Nexus 4 en az 1 yil daha guncelleme alir guncellemeler bittginde bile romlar cikar zaten saf android oldugundan androiddeki en stabil telefonlardan biridir.

• Nexus alsan daha iyi olurdu ama s3 te kotu telefon degil hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

))

Hayırlı olsun diyelim. Çok olumsuz eleştirmişsiniz )))

Çok olumsuz eleştiri alırsınız )))

Gio şuanda kaç TL ?

S3 / N4 kaç TL , son fiyat hkk . bilgi verebilirmisiniz çok merak ettim.

Not. S3 ve N4 ün ekranı için 10'larca test var ve teknolojik üretim açısından çok fazla var bunu sanırım siz görememişsiniz )))

Galaksy y / gio / ace / galaksy s / ace2 çok iyi bildiğim cihazlar , çevremde S3/note2 dolu hatta. Sizinki GMD / S3 olayına dönmüş biraz.

Hocam n4 1044 tlydi s3 1225 ama erkan konusunda ips daha gerçekçi biliyorum ama ne bileyim daha beğendim ekranı kağıt üstü durdu sanki ya da ben alışamadım
  • S3 : 1.100 / 1.150 TL olmalı

N4 ise teknosa : 850 ve Bimeks : 920 TL

1300 TL Lg g2 varken inan büyük bir şanssızlık olmuş.

S3 samsung un pentile dizilimi kullandığı ve 1 yıl sonra S4 te bunu iyi hale getirdiği bir teknoloji. EVET kağıt üzerinde renkler iyi görünüyor.

S3 iett lerde en çok kullanılan model oldu 2013 de )))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 17 Kasım 2013; 11:43:28 >
  • quote:

S3 : 1.100 / 1.150 TL olmalı

S3 samsung un pentile dizilimi kullandığı ve 1 yıl sonra S4 te bunu iyi hale getirdiği bir teknoloji. EVET kağıt üzerinde renkler iyi görünüyor.

Olsun hocam olan oldu önemli olan kullanıcının memnuniyeti ben memnunum
  • quote:

quote:

S3 : 1.100 / 1.150 TL olmalı

Olsun hocam olan oldu önemli olan kullanıcının memnuniyeti ben memnunum

İnşallah 4.3 güncellemesi ile telefonu çöp etmezler de memnuniyetsizlik yaşamazsınız hayırlı olsun

• Evde hem s3 var hem nexus 4. S3 ün ekranı abartmıyorum bakılmayacak kadar kötü bence. Kullanmadan söylemiyorum bunu. İkisini de kullanan biri olarak n4 diyorum. Tabi diğer arkadaşların belirttiği eksileri de göz önünde bulundurmalısınız.

Edit: Sonradan gördüm zaten s3 almışsınız. Umarım memnun kalırsınız hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titanyum Adayı -- 17 Kasım 2013; 14:24:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.