Şimdi Ara

Acil navigasyon cihazı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gram anlamıyorum bu işlerden. yok o işlemci o yazılım falan bir ton işi var. Ben telefonda kullanıyorum ama bir arkadaşa lazım. Uygun yollu şöyle motor kullanırken kulaklığa takıp yönlendirmeleri takip edecekmiş. Yardımınızı istiyorum şimdiden değerli zamanınız için teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Motorsiklet için linkteki cihazı inceleyin

http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-diablo-35-inc-motorsiklet-gps-navigasyon-cihazi-omur-boyu-ucretsiz-guncelleme-/productDetails.aspx?productId=otpirdiablo&categoryId=257643

teşekkür ederim ilginiz için. Başka alternatifler varsa alabilirim

• fm üzerinden ses aktarımı yapıyormuş dolayısıyla cızırtı oluyormuş :S mp3 girişi var mıdır acaba ?
  • motorsiklette sabitleme problemi var ilandaki cihaz didona baglanıyor ama ben normal navigasyon baglayacak yerim var dersen ben sana 4.3 inç tavsiye ederim kulaklık çıkışıda vardır oradan sesi kulaklık ile alırsın ama su geçirme olayı ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekaert

motorsiklette sabitleme problemi var ilandaki cihaz didona baglanıyor ama ben normal navigasyon baglayacak yerim var dersen ben sana 4.3 inç tavsiye ederim kulaklık çıkışıda vardır oradan sesi kulaklık ile alırsın ama su geçirme olayı ayrı

üsttekinin kulaklık çıkışı yok sanırım dolayısıyla o olmadı şimdi :) kulaklık çıkışlı bişi lazım bize. Ayrıca yağmur çok önemli değil sonuçta o çokta bakmak istemiyor. Atar cebine sağa git ! sağa gider. Sola git ! sola gider... bunu istiyor o
  • bana ulaşırsan sana resim yollayayım
    egtuna@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Orijinalden alıntı: bekaert

motorsiklette sabitleme problemi var ilandaki cihaz didona baglanıyor ama ben normal navigasyon baglayacak yerim var dersen ben sana 4.3 inç tavsiye ederim kulaklık çıkışıda vardır oradan sesi kulaklık ile alırsın ama su geçirme olayı ayrı

üsttekinin kulaklık çıkışı yok sanırım dolayısıyla o olmadı şimdi :) kulaklık çıkışlı bişi lazım bize. Ayrıca yağmur çok önemli değil sonuçta o çokta bakmak istemiyor. Atar cebine sağa git ! sağa gider. Sola git ! sola gider... bunu istiyor o

Linkteki cihazlardan incele bütçenize uyanları seçin kafanızda bir iki marka model belirleyip buraya yazın fikir veren arkadaşlar olur.Hem buradan alacağınız ürünler garantili,lisanslı bir süre ücretsiz harita güncellemeli olur.Piyasada no name satılan çanta işi tabir edilen ürünlere rağbet etmeyin,lisanslı ürün kullanmaya gayret edinki arıza vs olduğunda muhatap bulabilesiniz.

http://www.hepsiburada.com/liste/navigasyon-sistemleri/department.aspx?CategoryId=257643

• arkadaşlar kulaklık girişli gps cihazları var mı ? kaliteli olsun _imkansız_ ın dediği gibi uğraştırmasın bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

arkadaşlar kulaklık girişli gps cihazları var mı ? kaliteli olsun _imkansız_ ın dediği gibi uğraştırmasın bizi

Size verdiğim linkteki cihazların tammamına yakınında kulaklık girişi mevcuttur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.