Bildirim
Acil Mouse ve Mouse Pad Tavsiyesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
gerek yok alma kova. alacaksan razerın ürünlerinden al -
niye önermiyorsun kova'yı? bütçeme uygun razer yok gibi. -
cok rahat bir fare degil ergonomik olarak. razer 2013 al -
razer 2013 almayı düşünüyordum ama sonradan benim için gereksiz pahalı olduğuna karar verdim. daha düşük bütçeli birşey arıyorum o yüzden. -
kova mı :d isminde hayır yok bi kere bonk olsa bi nebze tamam dicem neyse razer deathadder 2013 model 190 lira civarında tavsiye ederim olmadı steelseries sensei raw 160 lira
-
razer da 2013 tamam iyi güzel mouse da 6400dpi ile benim bir işim yok ki. ayrıca üzerinde ekstra 2 tane tuş var sanırım. roccat kova+'da easyshift özelliği ile 16 tane tuş var. maksimum 3200dpi ki bana yeterli bu. ışıklandırması falan güzel. fiyatı da ucuz. -
3200 dpi - 6400 dpi kullanmayacaksın zaten ikisini de. Önemli olan sensör. Ben de deathadder öneririm. İlla diyorsan bana kesinlikle 16 tus lazım yoksa yapamam diye sen bilirsin ama bence gerek duymayacaksın 16tusa -
quote:
Orijinalden alıntı: SiluetAntares
razer da 2013 tamam iyi güzel mouse da 6400dpi ile benim bir işim yok ki. ayrıca üzerinde ekstra 2 tane tuş var sanırım. roccat kova+'da easyshift özelliği ile 16 tane tuş var. maksimum 3200dpi ki bana yeterli bu. ışıklandırması falan güzel. fiyatı da ucuz.
6400 dpi sabit bir rakam deil bunu 100 den başlayıp 100 er 100 er arttırarak 6400 e kadar çıkartabilirsin. Sorun tuşsa razer naga ve razer hex daha uygun fiyata bişey istiyorsan LOGITECH G600 sana göre
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X