Şimdi Ara

ACİL !! İos 8i otomatik yükleme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpod touch 5 aldım ios 8e güncellemek istemiyorum ama otomatik indiriyor. İndirmesin diye bi hışımla wifi kapadım. Bunu nasıl durdurabilirim çok acil bilgi lazım arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Durduramazsin. Prize takili sekilde wifi acikken otomatik indirir ama yuklemek icin onayini ister. Onay vermezsen sorun yok.

• Yanlış bilgi silebilirsin ayarlar-genel-kullanıma gir ios 8 in üstüne tıkla tıkladıktan sonra güncellemeyi sil var ona tıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: Hess.com

Yanlış bilgi silebilirsin ayarlar-genel-kullanıma gir ios 8 in üstüne tıkla tıkladıktan sonra güncellemeyi sil var ona tıkla

Hocam hayatımı kurtardın var ya. Az kalsın ipod elden gidiyodu. İos 8 touch 5te kasar gibime geliyor. İos 7yle nerdeyse iphone 5 kadar akıcı. Çok teşekkür ederim

• İmzalar hala açık değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar

quote:

Orijinalden alıntı: Hess.com

Yanlış bilgi silebilirsin ayarlar-genel-kullanıma gir ios 8 in üstüne tıkla tıkladıktan sonra güncellemeyi sil var ona tıkla

Hocam hayatımı kurtardın var ya. Az kalsın ipod elden gidiyodu. İos 8 touch 5te kasar gibime geliyor. İos 7yle nerdeyse iphone 5 kadar akıcı. Çok teşekkür ederim

Rica ederim 8.1 gibi bir sürümden sonra güncellenilir tahminimce her sene öyle oluyor çünkü

• Ben wifiye bağlıyken şarjda bırakıp gitmiştim indirmeyi bırak kendiliğinden ios8i kurmuş bile bu nasıl işse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.