Şimdi Ara

ACİl INN HOSTESE EN FAZLA NE KADAR KOYULUR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar çok acil soru sorucam ınn hostese en fazla kaç para koyuluo ınventory gibi 2 milyarmı yoksa istediğin kadar koyuluyomu acil ?

• 2.100.000.000
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_237

evet arkadaşlar çok acil soru sorucam ınn hostese en fazla kaç para koyuluo ınventory gibi 2 milyarmı yoksa istediğin kadar koyuluyomu acil ?

2.100.000.000 coins koyarsın
  • 21 gb koyulur
  • 2,100,000,000 ama sığmazsa benim inn e koyarız sen wer parayı
  • Aha bir GB alıcısı daha...
    İşte bölelerine ayar oluyorum daha inn e kaç para konulduğunu bilmiyor. Gidip GB alıp char diziyor 1 günde. Bizde 3 ay char hazırlayacaz diye yırtınalım.
  • tmm beyler saolun 107 gb aldımda şimdi para boşa gitmesin die en iyisi ben silver bar alıp koyayım tamam beyler çok saolun cewap werdiğiniz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 107 GB len ben o parayla ...... vaşşş ilk defa o kadar gb yan yana duyuyorum
  • Ne güzel bas parayı al GBleri diz çarı sonra 1-2 yıl emek verip para yapmaya çalışanları geç
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Aha bir GB alıcısı daha...
    İşte bölelerine ayar oluyorum daha inn e kaç para konulduğunu bilmiyor. Gidip GB alıp char diziyor 1 günde. Bizde 3 ay char hazırlayacaz diye yırtınalım.

haklsıın ben mesela +8 cleaver basarımda char donatırım diye +5 cleaver görevi için 0 dan adam kasıyorum ve kasmaktan canım sıkılıyor çünkü ana char oynıyamıyorum ki böyle insanlar hemen gb alıyorlar gb için çıldırıyorlar
  • quote:

Aha bir GB alıcısı daha...

valla ya yazdan beri oynuyom 100 gb kdar para yaptım gb ciler yüzünden hiç bi item alamıyom sefil sefil geziyoz
  • 107gb aldın ha?Ne deyim demek paran o kadar değersizmiş
  • boşverin beyler oynamayı bilmedikten sonra istediği kadar parası olsun bişey yapamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_237

tmm beyler saolun 107 gb aldımda şimdi para boşa gitmesin die en iyisi ben silver bar alıp koyayım tamam beyler çok saolun cewap werdiğiniz için

107 gb mi yuh bee...
  • Şu anda millet para gb item filan illegal şekilde alıyor biliyorsunuz ama yakında Power up store da knight cash karşılığı item satılmaya başlanacak o zaman asil parayı veren adam olucak ve tamamen yasal yollardan k2 işi iyice ticarete dökücek ve oynanmaz hale gelicek oyun...
  • 107 x 75kuruş 80ytl yapıyor yaklaşık arkadaşımız anlaşılan 107gb istememiş 80ytl lik sar demiş sarmışlar arkadaşa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adelite

107 x 75kuruş 80ytl yapıyor yaklaşık arkadaşımız anlaşılan 107gb istememiş 80ytl lik sar demiş sarmışlar arkadaşa.

Walla Bu güne Kadar Hiç GB Almadım 3 Günde 250 m Para kastım o kdr da zor diilmiş walla +5 cleaver aldım başlarda +7 ye bastım (3 taneden 1 tane çıkarıyom) az da param vardı ve md almaya başladım 220 den alıp 240 dan satım 210 dan alıp 235 den sattımm........

Sizde Böle Ypın Gb ye Greek Kalmadığını Görceksiniz Saygılarmıla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.