Şimdi Ara

Acil İngilizce Ceviri Gerek 1 Satır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar biri bana acil olarak şunu İngilizce'ye cevirebilir mi lütfen

Shannet bak ben bu oyunun kitabini yazdim senin gibi bi wh clanin uyesi gelip bana iftira atip adimi lekeleyemez! Git Merky'ye söyle sen bunlari

biraz tuhaf biliyorum ama ha gayret

• shan look i the game book writing younun gibi one wh clan's member come i iftira send name lekemek ! Go merky talk merky ! come go away
  • Shannet look I wrote the book of this game.(Yada ''Shane look I'm a professional gamer'')You are in Wh clan.U don't slander to me.Go and explain your shits to Merky !

Olmadıysa affola ama ne demek istediğini anlayacaktır bence.
  • shannet i am an expert in this game , a wh clan member like you can't slander to me , go and tell those to merky. gibi birşey olması gerek aynı manayı veriyor gerçi tam çevirisi değil zaten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F65A60EA1 -- 22 Ekim 2009; 15:23:13 >
  • zaten smdi buna ben bu oyunun kitabını yazdım manasında writen a book of that game dersem ayıp olur ingilize denir mi bu x]
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT46

shannet i am an expert in this game , a wh clan member like you can't slander to me , go and tell those to merky. gibi birşey olması gerek aynı manayı veriyor gerçi tam çevirisi değil zaten :D

Google Translate ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

quote:

shannet i am an expert in this game , a wh clan member like you can't slander to me , go and tell those to merky. gibi birşey olması gerek aynı manayı veriyor gerçi tam çevirisi değil zaten :D

Google Translate ?

yok be direk kafadan translate ne içimden geldiyse öyle çevirdim çomu saçma olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• Look Shannet! I know this game well. A member of Wh Clan like you, can't slander me and get my name dirty. Go and tell these to Merky.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

Look Shannet! I know this game well. A member of Wh Clan like you, can't slander me and get my name dirty. Go and tell these to Merky.

budur
  •  Acil İngilizce Ceviri Gerek 1 Satır
    is wrong with you muthafucka?you wanna taste that huh!?
  • owww yea men dersen anlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.