Şimdi Ara

(acil) İETT İLE HAREM'DEN AĞVA'YA GİTMEK? (vaz geçildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın doğa fotoğrafı çekmek için İETT ile Harem'den Ağva'ya gideceğiz. 139A gidiyormuş. Daha önce bu şekilde giden oldumu? Kaç saatte gider vs. ? sitede 127 dk gidiş dönüş diyor ama inanmıyorum... Harem'den Ağva'ya alternatif (kısa süreli) gidiş yolları hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim. (mümkünse dönüşlerde de )
    Şididenteşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wk -- 21 Ekim 2007; 5:54:26 >

• kadıkoyden 105 km olması lazım 105 den aşşağı değil yani söylediğin yerden ben biraz seriii kullandığım halde 1 saatten önce gidemedim ki viraj lı yolları var ordan gidersen uzun sürüyo diğer bi yol daha var biraz bozuk ama kısa sürüyo otobüs ile gitmedim ama kendi arabamla gittiğim halde pek tavsiye etmem otobüs le gitmeni yolda uyudum diyebilirim ilk defa hayatımda uyudum yolda normal araç la gidecek sen git derim ama otobüs zor bide foto çekilcek güzel yerler var benden bu kadar bildiklerim bu kadar
  • Özel aracım malesef yok... İETT'ye talim. Harem'den İETT dışında turizm firmalarının araçları gidiyormu acaba?
    Birde İETT'yi test edenlerin yorumlarını cok merak ediyorum:)
    3 saat yolu göze aldık artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wk

Özel aracım malesef yok... İETT'ye talim. Harem'den İETT dışında turizm firmalarının araçları gidiyormu acaba?
    Birde İETT'yi test edenlerin yorumlarını cok merak ediyorum:)
    3 saat yolu göze aldık artık.

şile minibüs leri var midibüs mü oluyo tam emin değilim bizim zamanımızda koca otobüsler le giderik şile ye bide eski yoldan tilki milki görürdük paso

diyeceğim o ki üsküdar da iett otobüslerinin orada iett otobüslerinden hariç şile minibüs leri var minibüs den büyük onlara sor hocam olmassa şilede inersin bi vesayit daha yaparsın varmı bilmiyorum ama, sen yinede bi sorarsın oralarda burdan cevap gelmesse

bi ara da üsküdar dan şileye gemi seferleri başlayacaktı başladımı onuda bilmiyorum onu da sorarsın öyle bişey varsa şile şileden de ağva olabilir ama şileden ağva ya minibüs otobüs varmı bilmiyorum olmassa otostop falan çekersin

• Teşekkür ederim. İETT şoförüne sorarım ne kadar saatte gittiğini ve yarımotobüslerede sorarım yolun süresini :) hangisi daha karlı ise..
    deniz yolunuda araştıracağım
  • Yav bence sen iett yerine git kendine 1 günlüğüne araba kirala daha iyi hem istediğin yere de arabayla gidersin...
  • Başlıktaki Harem'i yanlışlıkla Harlem olarak okudum (New York'un Manhattan semtinin bir bölümüdür Harlem)

İETT ile New York'tan nasıl Ağva'ya gidecek diye düşündüm bir an,sanırım uykum geldi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: wk

Teşekkür ederim. İETT şoförüne sorarım ne kadar saatte gittiğini ve yarımotobüslerede sorarım yolun süresini :) hangisi daha karlı ise..
    deniz yolunuda araştıracağım

aman hocam ağva ya gitmiyo onu da söyledim sonra dan onu atlama ağvaya gitmiyor diye biliyorum gitmiyosa şilede kalma gerçi şile de güzel merkez şile ye gidersin ama ağvaya gidebilirmisin bilmiyorum benim anlattıklarım şile ye kadar şileden sonra sını ağvaya kadar minibüs varmı bilmiyorum yada herhangi bişey orada sorarsın olmassa yada dediğim gibi oraa birine rica eedersin oralara gidenler vardır oranın köylülerinden
  • Selam Dostum,

Harem'den kalkan otobüsler var saatleri şu şekilde;

HAREM - ŞİLE - AĞVA

Saat
    Yol
    Son Durak

06:30
    Sahilden
    Sahilköy-Şile

07:15
    Otobandan
    Şile-Tekke- Ağva-Yeniyol

08:00
    Otobandan
    Şile-Sahil-Ağva-Yeniyol

08:30
    Sahilden
    Sahilköy-Şile

09:15
    Otobandan
    Şile-Yeniyol

10:00
    Otobandan
    Şile-Tekke-Ağva-Yeniyol

10:45
    Otobandan
    Şile-Yeniyol

11:30
    Otobandan
    Şile-Sahil-Ağva-Yeniyol

12:30
    Otobandan
    Şile-Tekke-Ağva-Yeniyol

13:30
    Otobandan
    Şile-Yeniyol

14:00
    Otobandan
    Şile-Tekke-Ağva-Yeniyol

14:30
    Sahilden
    Sahilköy-Şile

15:15
    Otobandan
    Şile-Sahil-Ağva-Yeniyol

16:15
    Otobandan
    Şile-Tekke-Ağva-Yeniyol

17:15
    Otobandan
    Şile-Sahil-Ağva-Yeniyol

17:45
    Sahilden
    Sahilköy-Şile

18:15
    Otobandan
    Şile-Yeniyol

19:30
    Otobandan
    Şile-Yeniyol

buda ulaşabileceğin telefon numaraları,

Otobüs Terminal Numaraları

Merkez Şile: (0216) 712 20 70 / 712 20 71 (Cumhuriyet Oto Parkı Şile)

Üsküdar: (0216) 334 11 24 - 391 13 47

Ümraniye: (0216) 328 36 34

Kumbaba Bilet GiŞesi: (0216) 712 21 56

Ağva: (0216) 721 83 39

Doğancılı: (0216) 737 40 87

Otobüs biletleri 10-25 YTL arası değişiyor.Yol çok uzun ve virajlı 2 tip yol var.birincisi şile sahilden ikincisi ise dağların eteklerinden.şile sahilden giden otobüsleri kullanmanı tercih ederim.diğer yol hem eski hemde aklın alamayacak kadar virajlı..otobüsler önce şileye ordan ağvaya devam ediyor.

Allah kolaylık ve sabır versin :)

• şileye gitmesi 1 saat sürüyo sahilden gitmezse
    sahilden zaten iyice uzar
    otobandan giderse 127 dk doğrudur şile ağva arası 40-50 km var yanlış hatırlamıyosam.
  • Dostum yanlış anladın..şileden ağvaya sahil yolunu kullanmasını söyledim.zaten ümraniyeden şileye gidecek ordan ağvaya.ağvaya giderken 2 tip yol var birincisi sahil yolu ikincisi dağların içinden giden köy yolu.zaten otobüslerin büyük çoğunluğu sahil yolunu kullanıyor.1 sene önce yeni asfalt atıldı yollar daha temiz ve daha az virajlı..

bu arada ağvaya denizden ulaşım yok.
  • dediğin sahil yolunu anladım ama dediğim şileye gelmeden önceki sahil yolu doğancılıdan geçen
    ömerli sapağından sola girdiğinde tüm köylerden geçen.şileden sonrası dediğin gibi sahilden daha iyi olur
  • Gidecek arkadaş uyumuştur zaten yolu görünce bir daha gitmez herhalde
  • ömerliden sonra çalışma hala devam ediyo gider aslında niye gitmesin ama arabasız zor cidden kolay gelsin resim çekmelerinde
  • Teşekkürler arkadaşlar. Yeni uyandım. Hava fena yağıyor.
    virajlar, karadeniz havası, yol ve en önemlisi bu yağmur .. hepsine ... İPTAL bu hafta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.