Şimdi Ara

acil hdmi to dvi ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu kabloyuhttp://www.bimeks.com.tr/urun/34037/s-link-slx-310-hdmi-dvi-24-1-m-cable-1-5m.aspx satın aldım ve eve geldim direk denemeye koyuldum fakat monitörümde DVI çıkış Ekran kartımda ise Hdmi çıkış mevcut takar takmaz video sinyali yok ( DVI ) diye uyarı verdi geri gidip bimekse sordum adam kabloyu gözümün önünde denedi kablo çalışıyor sorun yazılımsal dedi belki ekran kartınızın hdmi çıkışı arayüzden kapalıdır vb şeyler dedi ve şimdi size soruyorum ekran kartım hd 5830 extreme bu ekran kartımın hdmi çıkışını nasıl aktif edebilirim ÇOK ACİL !!!! Cevaplar için teşekkür ederim şimdiden

edit : baya bir kurcaladım sonuç alamadım !!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkGathering -- 14 Eylül 2012; 22:37:36 >

• Bios resetleyin bakalım inşallah çözüm olur , eğer bir sorun yoksa takınca çalışması gerekiyor.
  • :S hocam valla bios felan denemedim ama yani takınca çalışması gerek ve hani monitörümde kasamda öyle 5 6 senelik şeyler değil yeni ürün yani
  • ekran kartı vede diğer sürücülerinizi tek tek güncellemeniz gerekecek ...bios hangi tarihli ve anakart nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

ekran kartı vede diğer sürücülerinizi tek tek güncellemeniz gerekecek ...bios hangi tarihli ve anakart nedir ?

Driver ile alakalı olacağını sanmıyorum bios resetleyip dediğiniz gibi sürümüne bakmak çözüme bir adım daha ulaşmasını sağlayacaktır..
  • sen bilgisayarı önceden nasıl açıyosan öle aç sonra 5830 sürücülerini sil öle dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

ekran kartı vede diğer sürücülerinizi tek tek güncellemeniz gerekecek ...bios hangi tarihli ve anakart nedir ?

Driver ile alakalı olacağını sanmıyorum bios resetleyip dediğiniz gibi sürümüne bakmak çözüme bir adım daha ulaşmasını sağlayacaktır..

hocam bu beni yönlendirmenize yararlı olur mu ?

http://a1209.hizliresim.com/11/h/d1nq9.jpg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

quote:

quote:

2011 tamam güncellemeye gerek yok.

Arkadaşın dediği gibi Ekran kartın driverini güncelleyin ek olarak Pm'de dediğim gibi bios reset..

• quote:

quote:

quote:

quote:

2011 tamam güncellemeye gerek yok.

Arkadaşın dediği gibi Ekran kartın driverini güncelleyin ek olarak Pm'de dediğim gibi bios reset..

Ekran kartını güncelledim olmadı dediğiniz gibi biosu resetleyeceğim umarım olur olmazsa başka çare yok sanırsam bide en son cevap yazan arkadaşın kinide denerim belki olur

• Sürücü ile alakası yoktur çünkü yazılımsal sorun olsa bilgisayar ilk açıldığında ekrana görüntü gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 15 Eylül 2012; 1:24:49 >
  • quote:

Sürücü ile alakası yoktur çünkü yazılımsal sorun olsa bilgisayar ilk açıldığında ekrana görüntü gelir.

anladım :( yarın biosu resetleyıp sonucu yazarım ınsallah olumlu olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Bios İle Alakalı bir durum olacağını düşünmüyorum bilgisayarının ekran kartı paneline girin ordan 2.ekranı aktif edin .
  • bende aynısını düşünüyorum biosla falan alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light99

Merhaba

Bios İle Alakalı bir durum olacağını düşünmüyorum bilgisayarının ekran kartı paneline girin ordan 2.ekranı aktif edin .

hocam 2.ekranı aktifleştirme derken ben 2 kabloyu birden takıyorum iki ekranıda algılıyor buraya kadar sorun yok fakat atinin arayüzünden diğer vga lı olan ekranı çıkart dediğim de video sinyali yok diyor. Tek başına taktığımda ise yine aynı hatayı alıyorum
  • hocam yine denedim şu anda atinin arayüzden gelip dvi lı olan ekranı aktifleştirdim etkin kıldım onu sonra diğer vgalı olan ekranı çıkart dedim fakat yine aynı hatayı verdi delirmek üzereyim !!!!!!!!
  • yok panpa ben yazılımsal olduğunu düşünmüyorum, bi başka lcd de denesene eğer orda çalışırsa haber ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdinTR

yok panpa ben yazılımsal olduğunu düşünmüyorum, bi başka lcd de denesene eğer orda çalışırsa haber ver

hocam zaten aldığım yere bimekse gittim adam orada denedi yani çalışıyor ama büyük ihtimalle bugün aldığım yere gidip iadesini isteyeceğim yada yerine başka birşey alacağım bu arada dvi to dvi kablo alsam ? + ekran kartının dvi girişi şu şekilde 24 + 1 diyorlar ya o +1'in üstünde ve altında ikişer tane daha dişli var direk normal dvi kablosu alsam işimi görür dimi bu şekilde yoksa yine ona uyumlu birşey mi almam gerek ?
  • quote:

quote:

yok panpa ben yazılımsal olduğunu düşünmüyorum, bi başka lcd de denesene eğer orda çalışırsa haber ver

hocam zaten aldığım yere bimekse gittim adam orada denedi yani çalışıyor ama büyük ihtimalle bugün aldığım yere gidip iadesini isteyeceğim yada yerine başka birşey alacağım bu arada dvi to dvi kablo alsam ? + ekran kartının dvi girişi şu şekilde 24 + 1 diyorlar ya o +1'in üstünde ve altında ikişer tane daha dişli var direk normal dvi kablosu alsam işimi görür dimi bu şekilde yoksa yine ona uyumlu birşey mi almam gerek ?

yanlız ben bişey diyim mi senin ekran kartını araştırdım senin ekran kartında dvi çıkış da var sen direk dvi to dvi kablo al iade edebilirsen de paranı geri almanı öneririm.

• quote:

quote:

quote:

yanlız ben bişey diyim mi senin ekran kartını araştırdım senin ekran kartında dvi çıkış da var sen direk dvi to dvi kablo al iade edebilirsen de paranı geri almanı öneririm.

anladım dediğim gibi işte dvi kablosunun 24+1 dedikleri ekran kartının üzerindeki dvi girişte +1'in üstünde ve altında 2 tane daha dişli var normal 24+1 alıptaksam işimi görür değil mi ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkGathering -- 15 Eylül 2012; 12:07:08 >

• görür büyük ihtimalle, ordaki arkadaşlara bunu söylersen onlar seni daha iyi bilgilendirir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.