Şimdi Ara

ACİL General Mobile Discovery'e Bulaşan Virüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar Discovery 4GB model olan telefona öyle bir virüs girdiki ne fortmat atılabiliyor, ne Clear eMMC yapılabiliyor nede rom yüklene biliyor herşeyi denedim ama olmuyor. Telefonu açıyorum yine eksi haliyle açılıyor. Virüs programları yükledim hepsinide taramaya başlar başlamaz virüs telefonu kapatıp kendiliğinden açıyor ve virüs programını kaldırıyor uygulamalardan temizleme yapamıyorum. Root yapıp CWM ile flashlayayım dedim root yapmaya izin vermiyor ne yapacaz bu telefonu interneti açamıyorum açsamda bütün uygulamalara ve telefon arayüzü dahil durduruldu hatası veriyor. Bir üstsürüm olan Kitkat indirdim bilgisayar ile flashladım olmadı yine eski haliyle açılıyor. Recovery menüsüne giriyorum Wipe Data/Factory Reset seçip Yes diye onayladığımda telefonu başlatıyor ve yine eski virüslü haliyle açılıyor. Bu telefonu tamamen çökertip yada nebileyim yeniden orjinal rom yükleyebilmem için ne yapmam lazım. Telefonu sadece görüşme yapmak ve sms atmak için kullanabiliyorum.







  • Telefonun kapatma düğmesine bas. ''Kapat'' seçeneğine 5-10 sn basılı tut. Orada bir soru çıkacaktır ve onayla. Telefonunu güvenli modda başlatacaktır. Bilmediğin uygulamaları sil.
  • Virüs değil o, eMMC çipi arızalanmış. Anakartın veyahut çipin değişmesi gerek.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    düzelmez değil mi bu eMMC çipi bunun değişimi ne kadardır ki fiyat olarak? Telefonun fiyat belli zaten değişmeyi değer mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: askperisi61

    düzelmez değil mi bu eMMC çipi bunun değişimi ne kadardır ki fiyat olarak? Telefonun fiyat belli zaten değişmeyi değer mi?

    Evet değişmesi gerek.



    Bence değiştirmeye değmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.