Şimdi Ara

ACİL FİFA 12 GRUP OLUŞTURUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ps3 fifa 12 almak isteyen arkadaaşlar acil grup oluşturalım ciddi olanlar ilgilenirse sevinirim
    şimdiden herkese teşekkürler

• ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 10 Ekim 2011; 23:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihunter

Herkese selam
    ps3 fifa 12 almak isteyen arkadaaşlar acil grup oluşturalım ciddi olanlar ilgilenirse sevinirim
    şimdiden herkese teşekkürler

Bu gün cfw'yi bıraktım fifa 12 ile siftah yapayım :)
  • Benide ekleyebilirsin.An itibariyle cfw biraktim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Benide ekleyebilirsin.An itibariyle cfw biraktim.

:) bendeki fat ps3'ü senden almıştım.sana ait olan tüm kullanıcıları ve diğer içeriği formatladım bilgin olsun diye söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 11 Ekim 2011; 0:24:27 >
  • gültekinle 3 oldu 2 iki daha gerekiyor
  • kolay gelsin arkadaşlar, cfw yi bırakanları görmek güzel, online oyun gibisi var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ch0sen

kolay gelsin arkadaşlar, cfw yi bırakanları görmek güzel, online oyun gibisi var mı

sağolasın kardeş o göbek nedir?
  • Gruba katılabilirim
  • sanırım 4 olduk şu işi bir an önce halledelim.bunun bir de indirmesi var.
  • aynı kullanıcı ismi ile yapılan indirmelerde indiren kişiler online karşılıklı oynayabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qtrendy

aynı kullanıcı ismi ile yapılan indirmelerde indiren kişiler online karşılıklı oynayabiliyor mu ?

Ben de yabancı sayılırım.forumdan ednidiğim bilgiye göre,oyunla gelen kod 5 indirme hakkı veriyor.ama aynı kullanıcı ismi ile mi bilmiyorum.öyleyse bile sırf bunun için yeni bir psn hesabı açtım zaten.
  • quote:

aynı kullanıcı ismi ile yapılan indirmelerde indiren kişiler online karşılıklı oynayabiliyor mu ?

sorunu yanlış anlamışım.ama muhtemelen oynayabiliyordur.çünkü psnden inen oyunun kendine özgü bir kodu,kimliği yok.
  • Ben olurum ortak
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

quote:

sorunu yanlış anlamışım.ama muhtemelen oynayabiliyordur.çünkü psnden inen oyunun kendine özgü bir kodu,kimliği yok.

aslında internet sitesinden birinde oyun 79tl ye düşmüş satılıyor şu anda. indirme derdi de yok ancak tabiki her oyun bulunmuyor o nedenle bu yöntemle ilgilendim. eğer indiren 5 kişi oyunu oynamak için sürekli indirdikleri psn kullanıcısını kullanıyor ise nasıl kendi aralarında oynayacaklar merak ediyorum. bilen biri aydınlatsa da biz de kurulan şu kardeşliklerden birine katılsak :)

• 5 kişi olduk konuyu açan arkadaş gelirse iyi olur.
    @qtrendy bahsettiğin hususta hiçbir sıkıntı yaşanmıyormuş için rahat olsun.ps3e kaydettikten sonra tüm kullanıcıların aynı cihaz üzerinden oyunu online oynayabiliyor.İndiren kişinin psn id'siyle oynamıyorsun.
  • Konuyu açan arkadaş kayıp eğer saat 14:00'e kadar hala ortaya çıkmazsa ben gruptan ayrılacağım.
  • Benide ekle parayi hemen bugun havale edebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.