Şimdi Ara

ACİL!!! ekransiz iphone kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İphone 3gs telefonumun icini acmistim telefoni kapatip fakat vidalari sokerken telefon acildi (kilit tusuna bastim yanlislikla).. cizirtilar gelio . Bende ekran filmini baglayip telefonu tekrar kapatmak istedim ama ekran bembeyaz. Cihazi ekrani takmadan kapatmak mumkun mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• madem acacaktınız telefonu dfu moduna nıye almadınız kı? dfu modunda telefon tepkı vermez neyse ıreb le dfu ya alın baglantıları dogru yapın tekrar ıreble dfu dan cıkartın bu arada tel tamırcısı fılan degılım 3 senedır 3gs kullanıyorum arada actıgım da oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

madem acacaktınız telefonu dfu moduna nıye almadınız kı? dfu modunda telefon tepkı vermez neyse ıreb le dfu ya alın baglantıları dogru yapın tekrar ıreble dfu dan cıkartın bu arada tel tamırcısı fılan degılım 3 senedır 3gs kullanıyorum arada actıgım da oldu

İreb dfu nedir? Bu konuda bilgi verirmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ıreb programın adıdır,normalde herhangı bır ıphone u restore etmek ıcın dfu moduna almanız gerekıyor yanı telefon acıkken format atamazsınız ,dfu bı türlü uyku modu gıbı,telefona jaılbreak yapmak ıcın redsnow vs programlarını kullanırken onlarla da yapılabılıyor,ıstersenız youtube dan ıphone dfu dıye aratın,dfu moduna alınmıs ıphone tepkı vermez yanı home tusuna yada acma tusuna bassanız bısı olmaz,ıreb kolay dıye onu yazdım ,aslında bu programın cıhazınıza herhangı bı mudahalesı yok sadece yol gosterıyor,yanı 10 dan 0 a kadar sayıyor bu surede 2 tusa bas dıyor sure bıtınce elını kapatma tusundan cek vs dıyor yanı butun ıslemı sız kendınız yapıyorsunuz ama bu program sadece sizin o süreyı tam zamanında yapmanız ıcın yol gösterıyor yanı sanıye tutuyor o sekıl düşün,yada youtube da bırsuru vıdeo var onlara bakarak da kendın sure tutabılırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.