Şimdi Ara

Acil ekran koruyucu lazım arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tane ekran koruyucu vardı benim bildiğim hani aktif hale geldiği zaman masa üstünde sinekler dolaşıyor ekran koruyucuyu iptal etmek için sineği öldürmek gerekiyorduya o ekran koruyucu yada ona benzer bir ekran koruyucu lazım bana Eğitim için kullanacağım.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Beni seven böyle sevsin
    Sevmeyen yerin dibine girsin ;)

Ekran koruyucuyu nereden bulabilirim yardım lazımmm.

DH Bisiklet Severler Grubu
    MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

Sevdamıza kimse engel olamaz. Bazen hüzün vardır, bazen mutluluk.
    Fener sevgisinin adı konamaz. Ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk.
  • Açıklamaya gerek yok aslında ama.
    Çanakkale'yi herkez bilir desem yeterli olur galiba ?

Bizi ( beni ) sevmez ecnebi düşman.
  • bizim burada boş bir arkadaş var, onu gönderebilirim ekranını koruması için
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

bizim burada boş bir arkadaş var, onu gönderebilirim ekranını koruması için

Taner, eğer başına istemediğin olaylar geliyorsa bu esprilerle alaşağı ettiğin insanların ahını almanın payı büyüktür.

Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız.
  • quote:

uzayda sadece boşluk dolduran kişilerin bir işe yaramasına dair onurlu direnişim sürecektir. beddua veya "ah"larını almak uğruna da olsa

Yani sen "burda boş bir arkadaş var" derken, "boşta arkadaş" demek istemedin??? Harbi harbi boş bir insan kastettin.

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

uzayda sadece boşluk dolduran kişilerin bir işe yaramasına dair onurlu direnişim sürecektir. beddua veya "ah"larını almak uğruna da olsa

Yani sen "burda boş bir arkadaş var" derken, "boşta arkadaş" demek istemedin??? Harbi harbi boş bir insan kastettin.

bahsettiğim arkadaşı bir tanısan anında kendi karnına bıçağı kahrından sokarsın. dünyaya geldiğine pişman, tembelliğinden konuşmak için dudaklarını bile ayırmayan, yürürken adeta sürünen, bezgin bekir'e rahmet okutacak bir arkadaşdan bahsediyorum. Bir ara odama aldığım ufo elektirikli ısıtıcının ayaklığı çok pahalı geldiği için bu elemanı ayaklık yerine kullanmayı ve verim almayı denemiştim en kötü yanı en sert eleştirilere bile sırıtarak "ben garibim" tiripleri yapması ve onu işten atamamak

• quote:

Bahsettiğim arkadaşı bir tanısan anında kendi karnına bıçağı kahrından sokarsın. dünyaya geldiğine pişman, tembelliğinden konuşmak için dudaklarını bile ayırmayan, yürürken adeta sürünen, bezgin bekir'e rahmet okutacak bir arkadaşdan bahsediyorum. Bir ara odama aldığım ufo elektirikli ısıtıcının ayaklığı çok pahalı geldiği için bu elemanı ayaklık yerine kullanmayı ve verim almayı denemiştim en kötü yanı en sert eleştirilere bile sırıtarak "ben garibim" tiripleri yapması ve onu işten atamamak

He valla. Ben de çok karşılaştım bu tip insanlarla. Asli görevi olan bir işi yapmak zulüm geliyor adamlara.Ufacık kaytarsa kara geçtiğini düşünüyor.

Aslında mektup olayının bitmesi kötü oldu. Zarf yalatma işinde istihdam edilebilirlerdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.