Şimdi Ara

ACİL EKRAN KARTI DRİVER PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOSHİBA QOSMİO F10 NOTEBOOK UN EKRAN KARTI DRİVERINI YÜKLEYİNCE WİNDOWS AÇILAMIYOR SİMSİYAH EKRAN OLUYOR BU PROBLEM DRİVERDAN MI YOKSA EKRAN KARTI ÇİPİNDEN OLABİLİRMİ BAZENDE EKRANDA KAYMALAR OLUYOR AMA ÇOK NADİR DRİVERINI YÜKLEYİNCE YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLERE ÇIKMAYA ÇALIŞINCA PROBLEM ÇIKARIYOR OLABİLİR Mİ EKRAN KARTI FX GO 5700 YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucel -- 26 Temmuz 2010; 9:42:33 >

• Yeniden bir işletim sistemi kurulumu ve farklı bir driver versiyonunun yüklenmesine rağmen bu durum gözlemleniyorsa, ekran kartı adına donanımsal bir sorun var demektir...

Siz, bu adresten işletim sisteminize uygun sürücüsünü yeniden indirin...

Garantisi devam ediyor mu ?
  • 3 tane windows kurdum yinede olmadı windows xp kurdum yükledim ekran yine karardı windows 7 yükledim driverı bulamadı media center yükledim yine karanlık ekran 3-4 farklı srücü denedim yine olmadı
  • Garantisi devam ediyorsa gönderin, donanımsal bir problem bariz bir şekilde belli ediyor. Ekran kartınız yanmış. Eğer ki yoksa bir teknik servise gönderin, herhangi bir butik dükkana emanet kesinlikle etmeyin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.