Şimdi Ara

Acıl destek netcad w7x64 lere yuklenmıo sanal xp gıbı bısı lazım :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar okulun2. donemı netcad ıle cızım falan ogrencem ama soyle bır sorunum war benım pc windows7 x64 bu yuzden yuklense bıle sorun cıkarıo program bnde sanal bı xp ustunden bunu yparım ıns dıye dusundum smdı sızden rıcam bu programı acmam ıcın format atmadan bı sanal xp orusturup bu programı nasıl acıcagmı solemnız

• Merhaba,

Sisteminize bir sanal makina kurabilir, bu sanal makinada "Windows XP" ve sürümlerini kurabilirsiniz. En basit olarak "Oracle VM VirtualBox" işinizi görecektir. Şahsen kendim sorunsuz olarak kullanıyorum.
  • bunu kurunca pekı o cızım programını acabılcek bı ısım bıtıp kapattımda save alabılcekmıyım
  • okcoolpeache

Burası DonanımHaber..

Burada herşeyi bulabilirsin

sana netcad'in 64bit windows7 de nasıl kurulacağının linkini altta vereceğim ama önce birkaç şey yazayım.

Problem!'in dediği gibi VM VirtualBox, WmWare gibi yazılımlar ile xp kurabilirsin bilgisayarına.
    Ya da windows7'nin kendi içinde bulunan XPMODE opsiyonunu kullanabilirsin.
    Ama XPMODE kullanabilmen için işlemcinin sanallaştırma desteğinin olması ve sistem yapılanmasının (bios vs.) buna uyumlu dizayn edilmiş olması gerekiyor.

Bu notları yazdıktan sonra buradan buyrun..

http://forum.donanimhaber.com/m_50829700/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50829700

NOT : Ekteki linkte illegal bir dosya,link varsa bilemiyorum.Kendim inceleyip kurmadım..Varsa kusura bakmasın kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 4 Aralık 2011; 1:25:45 >

• ya ben netcad ı kurdum pc ye ama sole bı sorun war netcad calıssa bıle elbet bı sorun verıo mesela bende ımlec gozukmedı o yuzden sanal xp lazım dıe dusundum
  • Bir de yukarıdaki kurulumu deneyin isterseniz..Ama yok ben illa sanal xp vs diyorsanız size üstte seçeneklerinizi yazdık.
    Tercih size kalmış.
    Eğer sisteminiz destekliyorsa en güzeli xp moddur..Benim düşüncem böyle.
    Sistem desteklemiyorsa diğer programlara yöneleceksiniz.
  • i5 450m ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i5 450m ? xp mod desteklermı bırde bu sanal xp de verıler kaydedılcekmı onemlı olan bu hoca odev verdımı odevı ypıp kaydedebılcekmıyım
  • i5 serisi işlemciler destekliyor sanallaştırmayı ama sisteminiz destekliyor mu bilmiyorum..anakart olarak ne kullanıyorsunuz?
    eğer notebook ise notebook marka model nedir?
    (Ben yine de ezbere bilmişlik yapmayayım.)
    http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?ProductID=1881&DwnldID=7838
    sayfasından işletim sisteminize uygun programı indirip çalıştırın..uygun olup olmadığını size gösterecektir.

2.ekleme

http://ark.intel.com/products/49022/Intel-Core-i5-450M-Processor-(3M-cache-2_40-GHz)

destekliyor emin olduk..Diğer sorunuza gelince;tabii ki
    normal windows xp gibi programı açıp kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 4 Aralık 2011; 1:56:07 >

• @okcoolpeache,

Arkadaşım sanal makineye 32 Bit Windows Xp kuracaksın değil mi ? Bu kurulum da sorunsuz bir şekilde sıkıntı yaşamadan kurabilirsin. Ama sanal makineye 64 Bit işletim sistemi kurmak istersen bios da "Virtualization Technology" diye bir bölüm var, bu bölüm "Disable" ise bunu "Enable" konumuna getirmen yetecektir. Başka bir şey yapmana gerek yok.
  • hp dv6 3035et pc
  • ya benım yapmak ıstedıgım su bu netcad programını calıstrmak ıcın pc yı ya 32 bıt konumuna getırmek ya xp konumuna getrmek yada sanal xp yada sanal x32 lı bı ısletım sıstemı kurmak olcak yanı ılla xp olcak dıe bı sartımya yok su program x64 de calısmıo bunu calıstrmak ıcın kolay alternatır bı yol bulmak bu aynı zamanda kolay ve zahmetsız olmalı cunku bu yontemı bıtek o programı acmak ıcın kullancagımdan bana uzun bı ugras vermemelı smdı bunun ıcın en ıyı cozum yolu ne bana solermısınız bende ona gore ya sızın bılgılerınıze gore haretket edıyım yada ona gore arastırayım bu x64 yuzunden delırcem artık formatta atamıom recovery ıcın ve garantı ıcın o 2 arada 1 derede kaldım
  • Sanal makine ile yapacaksın o zaman. Bu kadar basit.
  • tamam smdı bu sanal makıne dedıgın sey pc ye program olarka yuklenıo ve acmak ıstedıgım zaman xp olarak falan mı acmamı saglıo nasıl bırsey bu nerden bulablırım en hızlı hangısıdır ıcınde 2 3 tane program acabılırmıyım ?
  • Bak burada resimli olarak anlatım yapılmış, aklındaki soru işaretleri buraya baktığın zaman kalkar umarım.

http://www.yeni-forumuz.biz/showthread.php?2144194-Virtualbox-ile-Sanal-Makine-Olu%C5%9Fturmak-Resimli-Anlat%C4%B1m

Aradaki "-" işaretini kaldır yeni-foru..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProbLem! -- 4 Aralık 2011; 2:45:07 >
  • cok saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.