Şimdi Ara

Acil Destek Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2 yıl önce vatan bilgisayardan Asus K555U model diz üstü bilgisayarı satın aldım. Bilgisayarım arıza yaptı ben de garantisi dolmadığı için servise verdim.
    Bilgisayarım döndüğünde ana kartı değiştiklerini söylediler. Eve gelip bilgisayarımı incelediğimde bilgisayarımın modelinin X555UB olduğunu gördüm.
    Şimdi garanti süresi 5 Aralık 2017 de doluyor. Bu model olmasıyla aldığım üründen daha düşük bir model ile mi değiştirdiler? Bilgisayarımı yeniden geri yollamalı mıyım? Yoksa yollamama gerek yok mu?
    Bilgisayar sektöründen çok anlamıyorum. Mümkünse kısa sürede cevaplarsanız ona göre hareket edeceğim. Selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• K555ub zaten x555ub modeli sadece kasadan dolayı k diye Türkiyeye geliyor. Yani değişik değil. Zaten X model bir cihaz aslında o.

• Yani bir hak kaybı söz konusu değil. Anlamadığım için sorayım dedim. Teşekkür ederim.

• tcivelek61 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam değil. Asus dan bakın ana seri zaten x555ub. Ancak bize metal alaşımlı bir kasa olarak gelen serilere k555ub ismi verildi. Anakartta da yazan x555ub yani. İyi günlerde kullanın.

• Teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.