Şimdi Ara

ACİL CHAR ARIYORUM GALAXY S3 SIFIR TEL İLE TAKAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar saglam bir char alıcam çok saglam olması önemlidir bunun dısındakiler hiç yazmasın karsiliginda galaxy s3 telefon ile takas sıfır daha 2 günlük faturasında herşeyde 2 günlük oldugu yazıyor garantisi herşeyi mevcut char sw farketmez ilgilenen arkadaşlar özelden telefon no bıraksın. ve buraya charını göstersin iyi forumlar
     ACİL CHAR ARIYORUM GALAXY S3 SIFIR TEL İLE TAKAS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selahattin01 -- 22 Kasım 2013; 5:45:10 >

• http://www.rev6.com/player/Reticulum/AstaLdo.html
    server:reticlum
    char 120 lvl ex 99 9m sp var spear/nuker.charda çift set var 13 dg 4 item legend +1, +2,+5 armor set ve 13 dg rare +5 garment set var. 13 dg legend +12 spear var. acc seti necklace earring ring 13 dg legend +5 son kalan ring 13 dg rare +5. tüm itemler fb. job lvl 101 char bu şekilde uygun gelirse detayları görüşürüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciom92 kullanıcısına yanıt
    sagol kardesim ama telefonu daha 2 gün önce 1.400 e aldım satsam 1 milyar verirler o yüzden saglam char istiyorum 13d legend setli saglam bir char jop 120
  • İsteyip istememek sizin bileceğiniz bişey ama zaten charda 13 dg legend set mevcut. ek olarak pvp için 13dg rare +5 garment sette yapılmış durunda.

• 1400 e s3 mü kaldı 1000 lira s 3 ün piyasası ikinci elini de 600-700 e zor alıcı bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas A. Anderson

1400 e s3 mü kaldı 1000 lira s 3 ün piyasası ikinci elini de 600-700 e zor alıcı bulursun

sıfır aldım kardes ben avea bayisinden fatuları hattlara veriliyor ve hiç bir yerde 600 e 700 e s3 vermez orjinal konuyu kirletme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşine karışmış gibi oymayayım ama bu devirde sro ya o kadar para verilmez..
  • char hala aramaktayim.
  • Kardeşim 120 lv FF + 1.5m Sp li char satabilirim ona item alırsan daha ucuza ve daha kolaya bulursun çünkü gold çok ucuzladı taurusta charım en son açılan serverda fiyat 70 tl dir hem uygun hem telefonun cebinde kalır char armorları var 12 dg legend ileriki zamanlarda yavaş yavaş toplarsın
  • BENİM TELEFONUM VAR ARKADAŞLAR FAZLA OLDUGU İÇİN TELEFONU SATIYORUM 1MİLYAR FİYAT VERİYORLAR 1MİLYAR VEREBİLİRİM VEYA TEL İLE TAKAS
  • 1400 e s3 mü aldın ? 1500 tl ye sıfır iphone 5s satıyorlar :S :D

• quote:

Orijinalden alıntı: iNeedUrLove

1400 e s3 mü aldın ? 1500 tl ye sıfır iphone 5s satıyorlar :S :D

http://store.apple.com/tr/buy-iphone/iphone5s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw kardeşim bi char alicaz işte telefonla takas aldıgımı verdigimi cevap verceginize charınız varsa satın bana bu konuda daha fazla uzatmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.