Şimdi Ara

acil cevap arıyorum.9@9Q mu 9@9h mi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba.2sinden birini alıcam ve çok kararsızım nerdeyse aynı özellikler.bir tek Q da bluettoth var ,kamera var,mp3 çalabiliyor.x800 ümü suya düşürdüm ve tüm devreler çürüdü insanların telefonlarını kaybvettim.hiç uğraşıcak halim yok basit ,başımın yanmicaı 2.el telefon alıcam. hangisini almalıyım sizce

• 9@9Q kesinlikle öneririm.Çok şık ve karizma.Şarjı çok iyi.
    Sesi de süper.Pişman olmazsın ama ikinci elini bulabilir misin bilmiyorum.
    Ayrıca tuşları ve malzemesi sağlam hiçbirşey olmaz ben 1 yıldır kullanıyorum çizik bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniper Rifle

9@9Q kesinlikle öneririm.Çok şık ve karizma.Şarjı çok iyi.
    Sesi de süper.Pişman olmazsın ama ikinci elini bulabilir misin bilmiyorum.
    Ayrıca tuşları ve malzemesi sağlam hiçbirşey olmaz ben 1 yıldır kullanıyorum çizik bile yok.

Dostum bende bahsettiğin telefondan almayı düşünüyorum,Konuşurken karşı tarafaın sesini rahatlıkla duyabiliyor muyuz?Böyle bir ses kısıklığı söz konusu mu philislerde.Çünkü bana şarjı uzun giden kolay msj yazılabilen ve konuşma sırasında problem çıkarmayacak bir telefon arıyorum
  • Ben telefonu ilk aldığımda konuşma sesi kısık gelmişti.Ama birkaç günde alıştım.
    Philips kulak sağlığı için kısık sesli yapıyormuş bunu.
    Bana hiç problem çıkarmadı daha sağlam bir telefona benziyor.
  • 9@9q modelini nerede bulabilirim peki.bende alacaktım ama hiç bi yerde ne 2. el ne de sıfır bulamadım.yönlendirirseniz yada etrafınızda,içinizde satmak isteyen varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Ben koca şehirde bir yerde buldum her yeri gezdim sen düşün artık ;.:)
    Ayrıca bunu uzun süredir kullanıyorum ahizeye alıştım.Geçen samsungun telefonuyla konuştum kulağım sağır olacaktı.Ses seviyesi kulak için çok iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.