Şimdi Ara

Acil Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 saat sonra dsmart a başvurmaya gidicem sınırsız internet +maxi sd paketinimi yoksa sınırsınz internet +hd giriş paketinimi seçmeliyim nedenleriyle beraber yazarsanır seviniirim teşekkürlet

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailuca

2 saat sonra dsmart a başvurmaya gidicem sınırsız internet +maxi sd paketinimi yoksa sınırsınz internet +hd giriş paketinimi seçmeliyim nedenleriyle beraber yazarsanır seviniirim teşekkürlet

Internet olayini bilmem ama , sd alirsan HD ye gecmen biraz zor, artik dsmart sd kanal getirmeyecek, gelen kanallar hep HD olacak, ve sd si olmayacak...

Ayrica simdi lcd led plazma tv sahibi olmayabilirsin, ama 3-5 ay sonra alirsan ne yapacaksin? 24 ay taahhut verirken ona gore davranin;) pisman olmayin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaa kardeşim o kadar para vereceksin Değmez Keseyi az daha aç Sınırsız+D-Smart HD Maxi Al! Aşırı pişman olursun sonra!
  • Bende sınırsız internet + HD maxi paket diyorum.
    kagan06'nın da dediği gibi yeni gelen kanallar artık genelde HD olacak.İzlediğin şey kaliteli olsun bence
  • bugün kararsız kaldığım için gitmedim yarın hd giriş e abone olucam hd ready 3d tv im var ilerleyen zamanda maxi hd ye geçerim geçişlerde sorun olmuyodur umarım ve 3d kanalı var kullananlar varsa yorum yapabilirmi memnunlarmı
  • quote:

bugün kararsız kaldığım için gitmedim yarın hd giriş e abone olucam hd ready 3d tv im var ilerleyen zamanda maxi hd ye geçerim geçişlerde sorun olmuyodur umarım ve 3d kanalı var kullananlar varsa yorum yapabilirmi memnunlarmı

Madem LCD TV var mutlaka maxi paket tercih et.... Sonradan paket yükseltmek istediğinde daha yüksek fiyat çekiyorlar...
  • Sonuçta 6 tl fark var sd ve hd arasında. HD alıp pişman alan görmedim ama SD alıp hd'ye geçmeye çalışan onlarcası var ve geçemiyorlar kampanya şartları gereğince.

quote:

bugün kararsız kaldığım için gitmedim yarın hd giriş e abone olucam hd ready 3d tv im var ilerleyen zamanda maxi hd ye geçerim geçişlerde sorun olmuyodur umarım ve 3d kanalı var kullananlar varsa yorum yapabilirmi memnunlarmı

hd girişle başlarsan maxiye yükseltirken yaklaşık 17tl fark oluyor. hd giriş+limitsiz ve hd maxi+limitsiz farklı kampanyalar. bence direk hd maxi ile başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bc_ -- 27 Kasım 2012; 10:44:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    geçen hafta açıldı
    BİLGİ ACİL
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yorumlarınız için sağolun hdmaxi yle başlamayı düşünüyorum 3d kanal hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
  • internet alma direk maxi paket al ..Bütün firmalar türk telekom çatısında birleşir o bu şu değil ttnet kullan......
  • quote:

yorumlarınız için sağolun hdmaxi yle başlamayı düşünüyorum 3d kanal hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

tv desteklemeli ve 3D gözlüğü olmalı yoksa, 3D yalan bence .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

yorumlarınız için sağolun hdmaxi yle başlamayı düşünüyorum 3d kanal hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

tv desteklemeli ve 3D gözlüğü olmalı yoksa, 3D yalan bence .....

Evet TV i destekliyo ve 3D gözlüğüm var LG32lm3400 kullanıyorum ben yayın hakkında bilgi alabilirmiyim sürekli 3d film felan mı yayınlanıyo
  • HAYIR SADECE MAÇLARDA 3D OLARAK YAYINLANIYOR.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.