merhaba arkadaşlar Rayban Aviator aynalı modellerinden gözlük almak istiyorum. İnternette biraz bakındığımda linkteki siteyi buldum Tıklayınız . Normalde fiyatlar en ucuz 250 TL iken burda 120-100 TL olması aklımı bulandırdı.. Gözlüğün çakma olup olmadığı nerden anlaşılır? Biraz yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar
Benim gözüm pek tutmadı fakat daha bilgili arkadaşlar daha sağlıklı cevaplar verirler. Mesela bende de Koyu yeşil (siyah) Aviator modeli var ve orjinal olduğu hemen anlaşılıyor fakat bunu anlayamadım.
Yurt disinda bile 100 dolar sen hesap et
quote:
Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]
Benim gözüm pek tutmadı fakat daha bilgili arkadaşlar daha sağlıklı cevaplar verirler. Mesela bende de Koyu yeşil (siyah) Aviator modeli var ve orjinal olduğu hemen anlaşılıyor fakat bunu anlayamadım.
Hocam bizim tanıdık optikçi var en son 250 liraya indi istediğim modeli gerçekten gözlüğü aldığınızda elinize orijinal olduğunu belli ediyor gerek camı gerekse çerçevesi kullanılan malzemeler fakat netten alışverişte gidip göremediğimiz icin bilemedim. birde rayban'in kendi sitesinde örneğin mor renk filan yok burda satıyorlar oradan anladım çakma oldugunu.
kaliteli çakma olabilir
Orjinal kullanıyorum, camında; cama çizilmiş halde "RB" harfleri yer alır. (sağ veya sol camından birinde)
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
Orjinal kullanıyorum, camında; cama çizilmiş halde "RB" harfleri yer alır. (sağ veya sol camından birinde)
Nasıl çizilmiş hocam iç tarafta mı dış tarafta mı biraz detaylı anlatırsanız