Şimdi Ara

ACİL BU DVD Yİ NASIL KOPYALAYABİLİRİM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kameramızın kasetini bir dükkanda dvd ye çıkarttırdık bundan bir kopya yapıcam fakat olmadı zaten orjinali pcde açılmıyo video dvd playerde açılıyo fakat kopyaladığım açılmadı. Orjinal dvd de alan boş gözüküyor ve udf yazıyor. benim kopyaladığımda ise 2. resimdeki. içindeki veriler ise aynı audio ve video klasörü var vob uzantılı birçok video var.

ACİL BU DVD Yİ NASIL KOPYALAYABİLİRİM? ACİL BU DVD Yİ NASIL KOPYALAYABİLİRİM?

• 1. Resimleriniz görünmüyor.
    2. Bazı bilgisayarlarda bu tür sıkıntılar oluyor ben genelde çipsetlerindeki bir sıkıntıdan kaynaklandığını düşünüyorum. Bazen inf programlarını kaldırmak veya değiştirmek çözüm oluyor ama her zaman değil. DVD romun firmwaresinin güncelleştirilmesinide bir çözüm olabilir ama bu yolda kesinlik arz etmiyor.
    3. Bu yüzden bunu fzla zorlamadan dvd yi okuyabilen başka bir bilgisayarda dvd to copy dvd şeklinde bire bir kopyalama yapacaksınız.
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüm konuyu açmadım geri kapattım sanmıştım meğer açmışım ben dvd to dvd kopyası yapmadım dvd içindekileri pcye kopyalayıp boş dvd ye onları windows ile yazdırdım tabi oda veri olarak yazdı. Nero ile dvd kopyalamadan yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.