Bildirim
ACİL BU DVD Yİ NASIL KOPYALAYABİLİRİM?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
1. Resimleriniz görünmüyor.
2. Bazı bilgisayarlarda bu tür sıkıntılar oluyor ben genelde çipsetlerindeki bir sıkıntıdan kaynaklandığını düşünüyorum. Bazen inf programlarını kaldırmak veya değiştirmek çözüm oluyor ama her zaman değil. DVD romun firmwaresinin güncelleştirilmesinide bir çözüm olabilir ama bu yolda kesinlik arz etmiyor.
3. Bu yüzden bunu fzla zorlamadan dvd yi okuyabilen başka bir bilgisayarda dvd to copy dvd şeklinde bire bir kopyalama yapacaksınız. -
Sorunu çözdüm konuyu açmadım geri kapattım sanmıştım meğer açmışım ben dvd to dvd kopyası yapmadım dvd içindekileri pcye kopyalayıp boş dvd ye onları windows ile yazdırdım tabi oda veri olarak yazdı. Nero ile dvd kopyalamadan yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X