Şimdi Ara

ACİL BİR YARDIM EDİN!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bi konuda yardım istiyrm

bn şuan tatildeyim amcamın işyerindeym internt oldgu içn çok sewinydm gelmk istiydm buraya çnkü deli gibi knight kascaktm ama anlamdgm bi nedn yüznden ve server lar kapalı olmamasına ragmen(şuan herkes oyunda) knight ı çamıyorm fire drake felan herşey hazır ewde giriyodm burda direk launcher de looking server failed(serverlar kapalıyken genelde verdigi hata) die hatayı veriyor giremyirm bi kaç sorum olcak?

acaba şirket bilgisayar güwenli olsn die internet ayarlarıylamı oynadıda açılmıo?

ve knight ne gibi bi internet ayarı istio???eger bilen warsa anlatsın ltfen

ltfen bilen yardım etsin kafayı yicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HePeR -- 8 Ağustos 2006; 14:33:30 >

• kardeş ben de senle aynı durumdayım ama bi şey sorcam fire drake nedir nerden bulunur nası indirilir
  • up up up modl ar bilen kişler bi yardım edin allah aşkınaaaaaa
  • ARKADAŞIM MERAK ETME SERVERDA SORUN WAR KİMSE GİREMİYO ŞU AN
  • ya şuanda bizm arkadaşlar oyunda tek bndemi sorun bi yardım edin serverlar açıkmıııı
  • ya ltfen başka topic açıp forumu kirletmek istemiyrm yardım edin
  • KARDES BAK ANLATIYIM SANA

sen bi sirketin bilgisayarindan girmeye caalisiosun.genelde sirketler kendi bilgisayarlarindan guvensiz gordukleri serverlara engel koyuyorlar. bunu kaldirmanin tek bi yolu var o da ana bilgisayardan bu engellemeyi kaldirmak. kisacasi biraz zor.. ben de ayni durumdaydim gecen yaz. ksura bakma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • of of eger başka trlü bi fikri olan warsa yazsın ltfen çözm yolunu falaan
  • aslinda bi cozum yolu olan varsa cok ii olur beah

ben de babamin isyerinden oynarim bol bol :D int cafeye verdiim paraya yazik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.