Şimdi Ara

Acil!! Bilgisayarım Kitleniyor Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (internet explorerı açtıktan sonra) bilgisayarı açtıktan yaklaşık bir dakika sonra İ.explorer takılmaya başlıyor yani mouse hareket ediyor ama yükleme sayfası donuyor(mouse hariç herşey donuyor) ekran kararıyor monütörün ışığı yanıp sönmeye başlıyor ve bilgisayar kendine reset atıyor.....

İnternet Explorer yerine Mozilla Firefox ile Giriş yapınca bunu yapmıyor ve düzgün şekilde bilgisayar çalışıyor bunu nasıl düzeltebileceğimi bilen biri bana yardım edebilir mi??????

Yardımlarınızı bekliyorum bu sorunu nasıl aşarım????

• virüs, spy veya truva atı taraması yaptınmı???
  • avast anti vürüs ile taradım ama sonra tekrar yaptı
    neden yapıyor anlamadım
  • avast yetersiz geliyo olabilir. kaspersky falan dene. yada online scan yapan bi antivirüs sitesi bul.. başka bişey gelmiyo aklıma
  • Yani virüs girmiştir diyorsun donanım falan sorunu olamazmı????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiteman28

Yani virüs girmiştir diyorsun donanım falan sorunu olamazmı????????????

kesinlikle evet.bence explorer ın bozulmuş.
  • donanım sorunu olamaz bence ama yazılım sorunu olabilir aslında. internet explorer uygulaman zarar görmüş olabilir(system 32). inşallah değildir çünkü format atman gerekebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: öcüüü

donanım sorunu olamaz bence ama yazılım sorunu olabilir aslında. internet explorer uygulaman zarar görmüş olabilir(system 32). inşallah değildir çünkü format atman gerekebilir.

format atmadan da sistem dosyalarını win kurulumuna başlarken cdden onarım şeklinde geri yükleme yapabiliyoruz ..
  • ehckelem arkadasınhttp://forum.donanimhaber.com/m_4414431/tm.htm bu forumda dediğini uygula sen de. önce Program Ekle/Kaldır'dan IEyi kaldır. sonra kurulum cdsinden bidaha yükle, kurtulursun gibime geliyor. ama önce bi virüs taraması yap mutlakaa. yoksa gene bulaşır. Symantec'in sitesinde Online Virüs taraması vardı galiba. Olmadı, önce kasperskyi kur...
  • quote:

ehckelem arkadasınhttp://forum.donanimhaber.com/m_4414431/tm.htm bu forumda dediğini uygula sen de. önce Program Ekle/Kaldır'dan IEyi kaldır. sonra kurulum cdsinden bidaha yükle, kurtulursun gibime geliyor. ama önce bi virüs taraması yap mutlakaa. yoksa gene bulaşır. Symantec'in sitesinde Online Virüs taraması vardı galiba. Olmadı, önce kasperskyi kur...

bozuk IE asla eskisi gibi olmuyor aslında

• quote:

ehckelem arkadasınhttp://forum.donanimhaber.com/m_4414431/tm.htm bu forumda dediğini uygula sen de. önce Program Ekle/Kaldır'dan IEyi kaldır. sonra kurulum cdsinden bidaha yükle, kurtulursun gibime geliyor. ama önce bi virüs taraması yap mutlakaa. yoksa gene bulaşır. Symantec'in sitesinde Online Virüs taraması vardı galiba. Olmadı, önce kasperskyi kur...

hımm, Program ekle ve kaldır menüsüne baktım, IE yok orda. windowsun kendi birimlerinden birisi olduğu için yok sanırım. ama sen şeyden dene, Windows Bileşenlerini Ekle menüsünden.. ordan kaldırıp yükleyebilirsin, yada Onar seceneği vardır belki, oralara bi bakın bakalım..

• Bi deneyim bari dediklerinizi olmadı tekrar görüşürüz

Sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.